Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.7.)

pondelok, 25. júl 2016 09:58 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (25.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Ďalší rok hosťovania v AS Rím má pred sebou Wojciech Szczesny. Kluby sa už dohodli na pokračovaní pôsobenia poľského brankára v Serie A. (Daily Star)

MANCHESTER CITY: Viac zápasového priestoru ako 26 ligových štartov by si prial Bony Wilfried a hovorí sa o jeho odchode. V hre má byť Everton alebo návrat do Swansea City. (Goal)

CHELSEA: The Blues javia záujem o zadáka Stefana de Vrija. Holanďan však jednoduchou korisťou nebude, pretože s Laziom Rím má ešte platný kontrakt na dva roky. (Express)

LIVERPOOL & STOKE CITY: Zmena zamestnávateľa čaká waleského reprezentanta Joa Allena. Defenzívny záložník má za 13 miliónov libier prestúpiť k Hrnčiarom. (Guardian)

LIVERPOOL & BOURNEMOUTH: 22-ročný obranca Bradley Smith končí svoj boj o miesto v zostave Liverpoolu a prestupuje k The Cherries. Prestup sa zrealizuje za 6 miliónov libier. (ESPN)

LEICESTER CITY: Viaceré anglické celky poľujú na 19-ročného ľavého obrancu Bena Chilwella. Podľa Claudia Ranieriho si však môžu nechať zájsť chuť, pretože mladík v Leicestri podpíše novú zmluvu. (Telegraph)

TOTTENHAM: Plánovaná predsezónna tour sa netýka Alžírčana Nabila Bentaleba. To samozrejme vyvolalo hlasné reči o jeho odchode a upísať by sa mohol lisabonskej Benfice. (Daily Mail)

TOTTENHAM: Kohúti majú v najbližších hodinách spečatiť príchod 21-ročného krídelníka Georges-Kevina N'Koudoho z Olympique Marseiile. (Sky Sports)