Main Content

Slovan získal ''tajnú'' posilu z Trnavy

pondelok, 25. júl 2016 11:38 | Autor: Filip Chudý

Slovan získal ''tajnú'' posilu z Trnavy
Slovan získal ''tajnú'' posilu z Trnavy | zdroj: © TASR

Vedenie Slovana získalo do mužstva ďalšiu posilu, ktorú tentoraz našlo u najväčšieho rivala z Trnavy. Tím posilnilo o v nedávnej minulosti veľkú hviezdu našej najvyššej súťaže, ktorá si dobre rozumie so Soumahom.

Vo včerajšom zápase 2. kola Fortuna ligy Slovan – Zlaté Moravce-Vráble čakalo v zápise o stretnutí na všetkých malé prekvapenie. Na domácej súpiske totiž medzi náhradníkmi s číslom 21 svietilo meno Clebera Silvu Nascimenta. Ako sa dá dočítať na futbalnet.sk, ten definitívne prestúpil do SlovanaTrnavy vo štvrtok, čiže v deň odvetného stretnutia s Jelgavou.

Tohto Brazílčana bolo síce vidieť na tréningoch belasých ešte pred spomínaným stretnutím Európskej ligy, ale zaujímavé je to, že jeho prestup ešte Slovan oficiálne na svojich informačných kanáloch neoznámil, čiže akoby ho trochu tajil. No hráč už je registrovaný v Slovane a mohol zaň v nedeľu hrať, ale svojho debutu v novom drese sa ešte nedočkal.  

Cleber mal v minulej sezóne veľké problémy s členkom, pre ktoré v nej odohral dokopy len 78 minút. Aktuálne 30-ročný ľavonohý krídelník sa spájal s prestupom do Slovana už viackrát, naposledy vtedy, keď bol hráčom Nitry. Práve v nej vytvoril výbornú ofenzívnu dvojicu so Seydoubom Soumahom, s ktorým si dobre rozumie nielen na trávniku, ale aj mimo neho. V Slovane preto zrejme veria, že obaja si spomenú na nitrianske časy a opätovne vytvoria skvelé ofenzívne duo.