Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.7.)

utorok, 26. júl 2016 11:02 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (26.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Začiatok sezóny pravdepodobne nestíha Branislav Ivanović. Dôvodom je zranenie ramena, ktoré si vypýta viac času ako ostáva do 15. augusta. (Metro)

ARSENAL: Zranenie kolena aktuálne robí problémy Perovi Mertesackerovi. Nemecký reprezentant preto vynechá aj plánované turné v Spojených štátoch. (ESPN)

TOTTENHAM: White Hart Lane ešte čakajú zmeny v kádri. Po neúspešnej snahe o odchod ostáva Clinton N'Jie., To však neplatí o Nabilovi Bentalebovi, Federicovi Faziovi a Alexovi Pritchardovi. (Daily Mail)

STOKE CITY: Talentovaného 19-ročného mladíka z Egypta privedú na Bet365 Stadium. Reč je o krídelnom útočníkovi Ramadanovi Sobhim, doteraz pôsobiacim v káhirskom Al Ahly. (Daily Mail)

STOKE CITY & WEST BROMWICH: Odhodlanie Hrnčiarov na získanie Saida Berahina pretrváva. West Brom odmietli predošlých 20 miliónov libier, a tak bude čiastka navýšená. (BBC)

EVERTON & STOKE CITY: Koniec Marka Arnautovića v Stoke City sa blíži. V zmluve, platnej na posledný rok, má výkupnú klauzulu na 12,5 milióna libier, ktorú plánujú využiť The Toffees. (Skysports)

WEST HAM: Prípravný zápas s nemeckým Karlsruhe skončil pre Aarona Creswella nepríjemným zraneným kolena a podľa prvých správ si nezahrá štyri mesiace. (Mirror)

WEST HAM: Blížiace sa Olympijské hry bude musieť vynechať záložník Manuel Lanzini. 23-ročný Argentínčan má zranené koleno a nepredpokladá sa, že sa dá dokopy. (Daily Mail)

WATFORD: 24-ročný krídelník Steven Berghuis odíde na hosťovanie do vlasti. Posila z Alkmaaru stihla v Anglicku odohrať len 9 ligových zápasov a teraz sa presúva do Feyenoordu. (Tribalfootball.com)