Main Content

Potvrdené! Trenčín získal naspäť svoju bývalú hviezdu

streda, 27. júl 2016 09:27 | Autor: Filip Chudý

Potvrdené! Trenčín získal naspäť svoju bývalú hviezdu
Potvrdené! Trenčín získal naspäť svoju bývalú hviezdu | zdroj: © TASR

Po masívnych odchodoch začal už aj Trenčín získavať hráčov. Najväčšou posilou sa javí byť návrat bývalej trenčianskej hviezdy. Ale je otázne, či stihne už aj Ligu majstrov.

Šuškalo sa o tom niekoľko dní, ale už je to aj oficiálne potvrdené. „Argentínsky stredopoliar Aldo Baez sa vrátil do AS Trenčín. S klubom podpísal viacročný kontrakt a ihneď sa zapojil do prípravy pred dvojzápasom Ligy majstrov proti Legii Varšava,“ píše sa na astrencin.sk.

Ale či bude môcť zasiahnuť aj do spomínaného dvojzápasu je otázne. Na oficiálnej stránke UEFA totiž jeho meno na trenčianskej súpiske pre Ligu majstrov v stredu ráno nesvietilo, pričom ak sa nedostane na súpisku pred prvým stretnutím, nebude môcť hrať ani v odvete. Tréner AS Martin Ševela a aj samotný hráč v utorok priznali, že prestup ešte papierovo dotiahnutý nie je.

Po letných odchodoch Rundiča, Scheta, Koolwijka, Gubu, Maierhofera, Van Kessela a najnovšie aj Bera, hoci ten ešte Trenčínu v Lige majstrov pomôže, je práve Baez najznámejšou letnou posilou AS, keďže doteraz prišli len málo známi hráči zo zahraničia. Baez v Trenčíne už pôsobil šesť rokov. Pred dvomi rokmi odišiel do Slavie Praha, ale tam sa zapísal do povedomia len ako notorický zberateľ kariet, aj preto už po roku odišiel na hosťovanie do Trnavy a počas tohto leta s ním Slavia ukončila zmluvu.