Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.7.)

streda, 27. júl 2016 11:00 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (27.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Ponuku na návrat do Európy má vraj útočník Carlos Tévez. Prestup na Stamford Bridge ani do talianskeho Neapola ho však neláka a zostane v Boce Juniors. (Daily Mail)

CHELSEA & EVERTON: Stopér Kalidou Koulibaly chce ešte pred začiatkom sezóny z Neapola odísť. Karamelky a The Blues stále dominujú záujemcom, no rozhodujúci krok zatiaľ nespravili. (Skysports)

EVERTON: Goodison Park sa môže stať pôsobiskom záložníka Kamila Grosickeho. Poľský reprezentant aktuálne háji farby Rennes, ale zaujal Ronalda Koemana. (Clubcall.com)

LIVERPOOL: Zranenie achillovej päty prerušilo pobyt Mamadouho Sakha v USA. Zo sústredenia odletel naspäť do Británie, kde sa podrobí vyšetreniam. (Guardian)

ARSENAL: Olympique Lyon verejne dementoval informácie, že by dostal ponuku na Alexandra Lacazetteho vo výške 50 miliónov eur. Priznal však, že odmietol sumu 35 miliónov eur, a to z dôvodu, že ide o jednu z najväčších hviezd tímu. (ESPN)

LEICESTER CITY: Posilu lovia v súčanosti aj Líšky. Zacielené majú na 19-ročného stredopoliara Bartosza Kapustku z Cracovie Krakow, za ktorú v ostatnej sezóne 4krát skóroval. (Skysports)

WATFORD: Ofenzívne ladený záložník Almen Abdi má odísť od Sršňov a v kariére bude pokračovať v Sheffielde Wednesday. Tam ho už na podpis čaká trojročný kontrakt. (Tribalfootball.com)

BOURNEMOUTH: Najbližšie štyri roky bude Max Gradel patriť 16. tímu ostatnej sezóny. Jeho zmluva mala platnosť do leta 2018 a s vedením sa dohodol na jej predĺžení o jednu sezónu. (BBC)

WEST BROMWICH: Pohotovo sa WBA chytá šance priviesť záložníka Ibrahima Amadouho. Futbalista Lille naznačil záujem hrať v Anglicku a klub už dostal ponuku 12 miliónov eur. (Transfermarkt)