Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.7.)

štvrtok, 28. júl 2016 10:17 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (28.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Novým zverencom Pep Guardiola stráži váhu. Zakázal im pizzu, ťažké jedlá a sladané nápojde. Pokiaľ má futbalista nadváhu, nesmie trénovať s tímom. Tieto zákulisné informácie naňho prezradil Gaël Clichy. (Mirror)

MANCHESTER CITY: Citizens chcú dotiahnuť príchod Leroya Saneho zo Schalke 04 za 60 miliónov libier. Okrem toho lanária aj 19-ročného útočníka Gabriela Jesusa z Palmeiras. (ESPN)

ARSENAL & TOTTENHAM: Britská tlač predpovedá prechod forwarda Wissama Ben Yeddera z Toulouse do Londýna. V hre však sú hneď dvaja rivali zo severu mesta. (Metro)

LEICESTER CITY: Štvorročný kontrakt čoskoro podpíše Andy King, ktorý sa tak zaradí medzi skupinu tých futbalistov, ktorí sa u majstra zdržia aj pre budúci ročník. (klubový web)

SOUTHAMPTON: Vážne zranenie kolena obrancu Florina Gardoșa je staré už rok, no stále robí problémy. 27-ročný Rumun netrénuje a hrozí, že nestihne úvod sezóny. (Clubcall)

EVERTON: Krídelník Florian Thauvin pred rokom vymenil Marseille za Newcastle, čo nebola najšťastnejšia voľba. Teraz sa môže do Premier League vrátiť príchodom do modrej časti Liverpoolu. (Telegraph)

EVERTON: Zostupujúca Aston Villa zrejme príde o stredopoliara Idrissu Gueyého. Toho lanária Karamelky a s čiastkou 7 miliónov libier nie sú ďaleko od úspechu. (Guardian)

WEST HAM: Pozorovatelia z Upton Parku si vyhliadli obrancu Wendella z Leverkusenu. Bayer však má tohto futbalistu pod zmluvou ešte na tri roky a o prestupe nechce ani počuť. (Transfermarktweb.com)

STOKE CITY: Zajačie úmysly už Marka Arnautovića opustili a napriek všetkým rečiam plánuje predĺžiť zmluvu. 27-ročný útočník má kontrakt do leta 2017 a bude ešte dlhší. (BBC)

SUNDERLAND: Waleský obranca Adam Matthews neprežil u Čiernych mačiek dobré obdobie. Po roku na Stadium of Light žiada vedenie o odchod. (Daily Mail)