Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.7.)

piatok, 29. júl 2016 06:13 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Čoskoro by sa Barcelončania mohli píšiť zaujímavým úlovkom. Na ceste je vraj útočník Ayoze Pérez, ktorý v minulej sezóne nastrieľal 6 gólov za Newcastle United. (Daily Star)

REAL MADRID: Istotu miesta v Reale nemá útočník Jesé, čo by mohol vyriešiť prestupom do PSG. Tam by si ho rád priviedol bývalý sevillský coach Unai Emery. (Lequipe.fr)

SEVILLA:Fernando Llorente už zbieral skúsenosti v Španielsku aj Taliansku. Rozvíjať ich môže aj v Británii, kde ho lanári waleský účastník Premier League, Swansea City. (Daily Mail)

ESPANYOL: Francúzskej Bastii sa upísal Thievy Bifouma. 24-ročný útočník odchádza z Katalánska po piatich rokoch a v Ligue 1 podpísal zmluvu do leta 2019. (Sport.es)

DEPORTIVO: 19-ročný útočník Marlos Moreno, čerstvý víťaz Pohára osloboditeľov, je posilou Manchestru City. Predtým však má hosťovať v 15. tíme ostatnej sezóny La Ligy. (Skysports)

LAS PALMAS: Posilu do stredu poľa hľadajú na Kanárskych ostrovoch, a nie hocijakú. Rokujú s Kevinom Princom Boatengom, ktorému skončila zmluva v AC Miláne. (Sport.es)