Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.7.)

piatok, 29. júl 2016 06:13 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (29.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Program kontrolovanej váhy má prvé „obete“. Na tréningu manchesterského klubu chýbal z tohto dôvodu Samir Nasri aj Yaya Touré. (BBC)

MANCHESTER CITY: 19-ročný útočník Marlos Moreno, čerstvý víťaz Pohára osloboditeľov, posilní City. Pred prvým štartom v tomto celku však má hosťovať v Deportive La Coruña. (Skysports)

LIVERPOOL: Odchod Mamadouho Sakha z amerického turné nebol spôsobený zranením, ako písala tlač, ale zlou disciplínou. Francúz zmeškal odlet, spoločný obed a meškal aj na tréning. (Mirror)

LIVERPOOL: Snahu zbaviť sa Maria Balotelliho teoreticky môže ukončiť turecký Besiktas. Ten, napriek prvotným informáciám, úplne nevylúčil, že by sa o tohto forwarda zaujímal. (ESPN)

MANCHESTER UNITED: Novinárov včera zamestnávatel predovšetkým jeden muž – Paul Pogba. Záložník Juventusu má ísť do Manchestru za rekordných 112 miliónov libier. Iné zdroje však uvádzajú, že postačí 100 miliónov, či dokonca, že v hre je stále aj Real Madrid. (Daily Mail)

LEICESTER CITY: King Power Stadium ostane pôsobiskom obrancu Bena Chilwella aj v budúcej sezóne. Včera podpísal predĺženie zmluvy na ďalších päť rokov. (Daily Mail)

LEICESTER CITY & SWANSEA CITY: Sťahovanie do Walesu aktuálne zvažuje 30-ročný útočník The Foxies, Leonardo Ulloa. Argentínčan vraj nie je spokojný so svojou pozíciou v klube. (BBC)

SWANSEA CITY: Fernando Llorente zo Sevilly už zbieral skúsenosti v Španielsku aj Taliansku. Rozvíjať ich môže aj v Británii, kde ho lanária Labute. (Daily Mail)