Main Content

Remízy v Lige majstrov zariadili parádne výhry!

piatok, 29. júl 2016 09:38 | Autor: Martin Gregor

Remízy v Lige majstrov zariadili parádne výhry!
Remízy v Lige majstrov zariadili parádne výhry! | zdroj: © TASR

Úvodné stretnutia 3. predkola Ligy majstrov sú už minulosťou, vrátane súboja Trenčína s poľskou Legiou Varšava, ktorý slovenský majster doma prehral nešťastne 0:1. Naopak šťastie však mali viacerí tipéri, ktorí si vďaka skvelým tipom z tejto prestížnej súťaže zarobili slušné finančné výslužky.

Napríklad stratég aaa617929 si z utorkového programu LM vyhliadol päť duelov, v ktorých očakával remízy a vyplatilo sa! Práve jeho vyvolené zápasy mu priniesli za necelé 2 € úctyhodných 1 246 EUR!

Rovnako to poňal aj borec s číslom 609244, ktorý mal svoj kombík zacielený na viac ako 50 000 EUR. Tipy rad za radom vychádzali a do jackpotu chýbali posledné dva kúsky. Tipér zrejme vycítil, že pani šťastena sa môže otočiť aj chrbtom a tiket si radšej predčasne vyplatil. A bol to geniálny ťah, pretože práve Cash out mu zachránil takmer 8 000 EUR.

Svoje umenie v Tiket aréne predviedol aj člen najväčšej tipérskej komunity Lecik98, ktorý si na troch svojich tiketoch vystrelil skoro 36-tisícok. Najmä tento s výhrou cez 21 000 € bol brilantný. Inšpirovali ste sa aj vy?

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Nahliadnite do Tiket arény a inšpirujte sa najlepšími tiketmi od skúsených tipérov, alebo sa sami pochváľte svojimi úspechmi. Zaregistrujte sav Tipsporte a získajte skvelý vstupný bonus až 2 000 EUR!