Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (30.7.)

sobota, 30. júl 2016 13:25 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (30.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (30.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LEICESTER CITY: Andy King spojili svoju ďalšiu budúcnosť s Leicesterom City. Odchovanec Foxes podpísal kontrakt s platnosťou až do roku 2020.  (skysports)

MANCHESTER CITY: Kolumbijský útočník Marlos Moreno prestúpil za osem miliónov libier z Altética Madrid do Manchestru City. (espnfc.com)

ARSENAL: Do Anglicka by mohol vyraziť Shkodran Mustafi. Nemecký obranca pôsobí vo Valencii a o jeho služby sa zaujíma Arsenal, ktorý už začal rokovať o podmienkach prestupu. (skysports)

CHELSEA: Pre Andreasa Christensena je vraj Borussia Mönchengladbach ochotná zlomiť vlastný prestupový rekord. Dánsky stopér síce aj v nadchádzajúcom ročníku bude v Nemecku z Chelsea hosťovať, no Nemci sa ho už teraz snažia získať natrvalo. (weaintgotnohistory)

LIVERPOOL: Marko Grujić utrpel v priateľskom zápase s Chelsea zranenia hlavy a o polčasovej prestávke odcestoval do nemocnice na vyšetrenie, ktoré malo odhaliť otras mozgu. (espnfc.com)

WEST HAM a SWANSEA:André Ayew by mal zamieriť do West Hamu United. Ten podľa posledných správ u Swansea uspel s ponukou vo výške 18 miliónov libier. (skysports)

WEST HAM: Krátko po presťahovaní do Londýna sa zrejme na maródku posadí Gökhan Tore. Turecký krídelník vynechal posledný prípravný duel kvôli úrazu kolena a čaká ho lekárske vyšetrenie. (skysports)

WEST HAM:Jonathan Calleri by si mohol zahrať anglickú najvyššiu súťaž. Člen argentínskeho tímu pre blížiace sa Olympijské hry nastupuje za Deportivo Maldonado. Počas posledných mesiacov bol spájaný s niekoľkými európskymi celkami a jedným z nich sú Kladivári zo západného Londýna. (dailymail)