Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.7.)

sobota, 30. júl 2016 13:27 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA:Adriano Correia oficiálne prestúpil z Barcelony do Besiktasu, s ktorým sa dohodol na trojročnej zmluve. Barcelona za brazílskeho obrancu dostane 600 tisíc eur a suma sa automaticky navýši o 1,1 milióna v prípade, že sa turecký celok v ďalších sezónach kvalifikuje do Ligy majstrov. (espnfc.com)

ATLÉTICO MADRID: Kolumbijský útočník Marlos Moreno prestúpil za osem miliónov libier z Altética Madrid do Manchestru City. (espnfc.com)

ATLÉTICO MADRID a SEVILLA:Luciano Vietto je posledné detaily od odchodu z Atlética Madrid na hosťovanie do Sevilly. Kluby sú dohodnuté na sume tri milióny eur a Sevilla bude mať aj opciu na trvalý prestup za dvadsať miliónov. (goal.com)

VALENCIA: Do Anglicka by mohol vyraziť Shkodran Mustafi. Nemecký obranca pôsobí vo Valencii a o jeho služby sa zaujíma Arsenal, ktorý už začal rokovať o podmienkach prestupu. (skysports)

CELTA VIGO a VALLADOLID: Álex López znova odchádza zo Celty Vigo. Španielsky záložník vlani hosťoval v Sheffielde Wednesday a teraz prestupuje do Valladolidu. Galícijský celok si ešte ponechal opciu umožňujúcu hráčov odkúpiť späť. (farodevigo)

DEPORTIVO ALAVÉS: Obranca Alexis sa po šiestich mesiacoch vracia do španielskej ligy, kde sa stal novou posilou Deportiva Alavés. Bývalý stopér Sevilly, Valencie alebo Getafe končí angažmán v Besiktasi. Dôvodom je politická situácia v Turecku. (deportivoalaves)