Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (31.7.)

nedeľa, 31. júl 2016 14:14 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (31.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (31.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Talentovaný ofenzívny stredopoliar Schalke 04 Leroy Sané si to namieril na Britské ostrovy dotiahnuť svoj chystaný presun do Manchestru City. Oznámenie transferu sa očakáva v najbližších hodinách. (thesun)

TOTTENHAM: Christian Eriksen by mohol predĺžiť zmluvu s Tottenhamom. Ten má dánskeho reprezentanta pod zmluvou do roku 2018, no podľa správ z Anglicka však chce začať rokovania o jej predĺžení. (independent)

CHELSEA: Ľavý obranca Chelsea Baba Rahman sa zrejme čo nevidieť aspoň dočasne vráti do Nemecka, kde predtým hrával za Augsburg. Teraz by sa mal vydať na ročné hosťovanie do Schalke 04. (standard)

WEST HAM: Manuel Lanzini pre zranenie kolena určite príde o Olympijské hry, ale vo West Hame si však zatiaľ nie sú istí ako dlho mimo hru bude hráč pre novú sezónu. V klube dúfajú, že mimo hru bude maximálne prvé tri zápasy. (skysports)

WEST HAM a WBA:Diafra Sakho sa dočká odchodu z West Hamu United, o ktorý požiadal už pred niekoľkými týždňami. Senegalský útočník má voľnú cestu do West Bromwich Albion. Kluby sú podľa tamojších médií dohodnuté na prestupe za 16 miliónov libier. (skysports)

SOUTHAMPTON: Paulo Gazzaniga strávi nadchádzajúcu sezónu v Španielsku. 24-ročný brankár Southamptonu odišiel na ročné hosťovanie do Raya Vallecano, ktoré vypadlo z Primera División. (saintsfc)

SWANSEA: Po odchode Bafetimbiho Gomisa do Marseille chce Swansea priviesť útočníka Fernanda Llorenteho zo Sevilly. (goal.com)