Main Content

Jaromír Jágr na kempe mladíkov v Kladne. Malý chlapec od radosti zabudol na bolesť (+VIDEO)

nedeľa, 31. júl 2016 15:49 | Autor: Dávid Lech

Jaromír Jágr na kempe mladíkov v Kladne. Malý chlapec od radosti zabudol na bolesť (+VIDEO)
Jaromír Jágr na kempe mladíkov v Kladne. Malý chlapec od radosti zabudol na bolesť (+VIDEO) | zdroj: © TASR

Jaromír Jágr v uplynulom týždni navštívil kemp mladých talentov v rodnom Kladne. Jeho prítomnosť rozpútala medzi mladými hokejistami hotové šialenstvo.

Legendárny 44-ročný útočník si počas leta našiel čas na navštívenie hokejovej školy, ktorú má pod palcom jeho klub z Kladna. Malí talentovaní hokejisti prichádzajú neďaleko Prahy z celej republiky vylepšovať predovšetkým svoju streľbu a palicovú techniku. Vypomáhajú im v tom bývalí hokejisti Pavel Patera, František Kaberle, Radek Smoleňák či Josef Zajíc.

Keď sa počas ich tréningu objavil na striedačke, spôsobil tým hotové šialenstvo. Nasledovalo nespočetné množstvo podpisov, fotiek a milých rozhovorov. „Šalel som, keď som ho videl. Je to super.. Celkovo je to na škole výborné. Určite je to lepšie než sedieť doma pri počítači,“ cituje slová jedného z účastníkov kempu isport.blesk.cz.

V kempe sa objavilo aj zopár dievčat, ktoré si prítomnosť útočníka Floridy Panthers taktiež pochvaľovali. 10-ročný malý hokejista Kája Fňukal neváhal populárnu „68ičku“ aj objať. „Môžem vás objať?“ Po tejto otázke sa populárny „Jarda“ uistil či počul správne. Potom s úsmevom odpovedal kladne. „Najkrajšie stretnutie bolo s Jardom. Nikdy som ho nevidel, tak som ho chcel od radosti objať. Bolia ma nohy, mám totiž natiahnuté triesla, ale nemyslel som na to, myslel som len na neho,“ píše sport.cz.

Na rodáka z Kladna čaká jeho 21. sezóna v NHL. V 1629 dueloch pozbieral 1868 kanadských bodov a na druhého najproduktívnejšieho hráča histórie Marka Messiera stráca už len 19 kanadských bodov. Sezóna sa pre svetovú hokejovú legendu začne o trochu neskôr ako pre mnohých krajanov, ktorí budú reprezentovať Česko na septembrovom Svetovom pohári. „JJ68“ v máji 2015 po domácich MS v hokeji ukončil reprezentačnú kariéru.