Main Content

Ďalšia pochvala pre Réwaya: „Mohol by byť objavom sezóny pre Montreal“

nedeľa, 31. júl 2016 17:16 | Autor: Dávid Lech

Ďalšia pochvala pre Réwaya: „Mohol by byť objavom sezóny pre Montreal“
Ďalšia pochvala pre Réwaya: „Mohol by byť objavom sezóny pre Montreal“ | zdroj: © TASR

Na internete sa objavil ďalší článok o Martinovi Réwayovi, v ktorom sa hovorí o tom, po koho boku by sa mal objaviť vo formácii v novej sezóne a taktiež sa o ňom píše ako o možnom objave sezóny pre organizáciu Montrealu Canadiens.

Po príchode Martina Réwaya do organizácie Montrealu Canadiens sa o slovenskom reprezentantovi písalo veľmi veľa. Zväčša šlo o pozitívne správy a na internete sa objavil ďalší článok, v ktorom sa objavilo meno 21-ročného rodáka z Prahy.

Podľa montrealského webu habseyesontheprize.com by mal 173 centimetrov vysoký útočník začať nový ročník 2016/2017 na farme kanadského tímu v AHL v klube St. John’s IceCaps v druhej formácii po boku Nikitu Scherbaka a  Chrisa Terryho, ktorý má za sebou 138 zápasov v NHL v drese Caroliny Hurricanes.

Na adresu Martina Réwaya, ktorý bol predstavený ako nováčik v tíme napísal portál „Habs“ veľmi zaujímavú krátku analýzu: „Martin Réway má k dispozícii mnoho talentu a taktiež množstvo sebadôvery. Do Severnej Ameriky prichádza s fanfárami ale taktiež zlou reputáciou, takže bude lepšie ho naučiť severoamerickému štýlu hry a Therrienovmu systému mimo žiary reflektorov Montrealu. V St. Johne bude mať dostatok času zoznámiť sa s prostredím. Nad jeho zaradením do zostavy visí obrovský otáznik. Takmer nikto nevie, čo presne od neho možno očakávať a výsledkom toho by sa mohol stať objavom sezóny pre našu organizáciu.

Predpokladaná zostava útočných formácií farmy Montrealu Canadiens St. John’s IceCaps v AHL podľa habseyesontheprize.com:

1. formácia: Carr – McCarron - Hudon
2. formácia: Terry – Réway – Scherbak
3. formácia: Friberg – De La Rose – Gregoire
4. formácia: Matteau – MacMillan – Audette
Náhradníci: Crisp, Bozon