Main Content

ANALÝZA: Légia Varšava - AS Trenčín. Tipujeme s kurzom 2,05

streda, 3. august 2016 10:51 | Autor: Jakub Mihálik

ANALÝZA: Légia Varšava - AS Trenčín. Tipujeme s kurzom 2,05
ANALÝZA: Légia Varšava - AS Trenčín. Tipujeme s kurzom 2,05 | zdroj: © TASR

Trenčín musí v odvete zvrátiť nepriaznivý stav z prvého stretnutia. Môžeme očakávať ofenzívny Trenčín, na ktorý sme zvyknutí? Prečítajte si našu analýzu doplnenú o tipy.

Legia Varšava – AS Trenčín (20:45 h)

Diváci, ktorí sledovali prvý zápas na žilinskej pôde, boli svedkami viac ako vyrovnaného zápasu, v ktorom si Trenčania nezaslúžili prehrať, čo priznal aj samotný tréner poľského majstra. Pravdou však je, že si ani nezaslúžili vyhrať, keďže neukázali tú útočnú nadstavbu, ktorá sa od nich na domácej pôde očakávala. Domáci sa spoliehali na pohárovú matematiku a zvolili opatrnejší prístup, aby najmä neinkasovali, čo im nevyšlo. Do Varšavy tak budú musieť prísť s trochu iným prístupom. Ak totiž nedajú gól (či dva), tak určite nepostúpia.Očakávame teda ofenzívnejší Trenčín ako v prvom zápase. Už pred ním sme tipovali veľkú aktivitu Trenčanov najmä zo strán, kde majú svojich najšikovnejších hráčov, a z toho vyplývajúce rohové kopy. Do odvety stávková spoločnosť Tipsport vypísala kurz na 5 rohových kopov a viac v kurze 2,05, čo musíme vyskúšať. Trenčania vo všetkých 6 tohtosezónnych súťažných zápasoch zaznamenali viac rohov – v Ľubľani 6, v Michalovciach 8, doma proti Olimpiji 9, so Senicou 6, proti Legii 8 a naposledy proti Zlatým Moravciam až 9, hoci hrali 70 minút v desiatich. Preto sa domnievame, že v zápase, v ktorom musia útočiť, hranicu 5 rohov prekonajú.

Ich očakávaná zvýšená útočná aktivita predpokladá aj viac gólov v zápase. Okrem snahy ich samotných ofenzívnejší prístup vytvorí šance aj pre súpera, ktorý čaká na rýchle kontry. Dvierka v obrane Trenčína, ktoré sa otvorili v predošlých zápasoch veľmi často, by mohli napomôcť k výsledku, pri ktorom by sme mohli vidieť 3 a viac góly (kurz 2,03).

Veríme, že Trenčania urobia všetko pre postup a ak sa mi aj nepodarí, aspoň sa dôstojne a svojou hrou rozlúčia s tohtoročnou Ligou majstrov. Ako posledný tip volíme stávku na to, že Trenčania vystrelia do priestoru súperovej brány 5 a viac striel. Keďže v prvom zápase až 8 streleckých pokusov smerovalo medzi 3 žrde, myslíme si, že hranicu 5 striel v zápase, v ktorom je imperatívom skórovať, prekonajú. (kurz 2,05).

Naše tipy:
Hostia 5 rohov a viac v kurze 2,05
Padnú 3 góly a viac v kurze 2,03
Hostia 5 striel na bránu a viac v kurze 2,05