Main Content

Začala sa mediálna vojna medzi Mourinhom, Kloppom a Wengerom?

sobota, 6. august 2016 10:42 | Autor: Jakub Vaverka

Začala sa mediálna vojna medzi Mourinhom, Kloppom a Wengerom?
Začala sa mediálna vojna medzi Mourinhom, Kloppom a Wengerom? | zdroj: © TASR

Anglická Premier League začne už budúcu sobotu a my sa máme na čo tešiť. Hneď niekoľko klubov pôjde do nového ročníka s vymenenými trénermi a vyzerá to tak, že na anglickej futbalovej scéne bude veselo, i keď práve nebude na programe žiaden zápas.

Manchester United stále oficiálne neuzavrel príchod hviezdneho záložníka Paula Pogbu z Juventusu Turín, ktorý by mal stáť nepredstaviteľných 135 miliónov eur. K tomuto avizovanému nákupu Red Devils sa pred časom vyjadrili tréneri Liverpoolu a Arsenalu. Wenger aj Klopp si rypli do celku z Old Trafford, čo nenechalo chladného Josého Mourinha.

Kontroverzný portugalský kouč, ktorý nikdy príliš nedbal na dobré vzťahy so svojimi kolegami- koučmi, vracia úder: „Všetko, o čo sa starám je to, čo sa deje v mojom dome, nie v susedovom. Paul Pogba je hráčom Juventusu Turín, kým to nebude oficiálne, nič sa nemení. Trh sa uzavrie 31.8, no môj klub robí všetko preto, aby bola naša snaha uzavretá 14.augusta,“ preberá slová Mourinha portál 90min.com.

Tréner Manchestru United pokračoval: „Počul som, že dvaja z mojich kolegov z iných klubov Premier League hovorili o nás. Musím priznať, že to nemám rád. Je to neetické. Keď niekto niečo robí, ja o tom nerozprávam, nehovorím o ostatných. Môžu si robiť, čo len chcú. My robíme rozhodnutia. Kúpili sme štyroch hráčov, nie desiatich. Sme Manchester United a naozaj vylepšujeme svoj káder.“

Mourinho nemal dobrý vzťah s Wengerom už počas svojich dvoch pôsobení v Chelsea, to nie je žiadne tajomstvo. Momentálne to vyzerá tak, že napätie bude aj medzi ním a Kloppom, ktorý trénuje najväčšieho rivala Red Devils. Bude zaujímavé sledovať, či bude táto rodiaca sa rivalita medzi týmito koučmi väčšia a väčšia, alebo po čase ustane. A taktiež sa môžeme len tešiť na to, či sa do kolotoča vyjadrení zapoja aj Pep Guardiola z Manchestru City a Antonio Conte z Chelsea.