Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.8)

sobota, 6. august 2016 13:46 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (6.8)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.8) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Útočník Diego Costa zrejme zostane v Chelsea, čo pripustil aj prezident Atlética Madrid Enrique Cerezo. (espnfc)

SOUTHAMPTON: Netradičnú úlohu podľa všetkého bude mať Nathan Redmond pod novým trénerom Southamptonu. Posila z Norwichu už v príprave odohrala niekoľko minút v útoku a na rovnakú pozíciu s ním kouč evidentne počíta aj pre súťažné zápasy. (en.francais-express)

EVERTON: Veľkú smolu mal bosniansky stredopoliar Evertonu Mohammed Besic. Ten si v príprave s Manchestrom United popretŕhal väzy v kolene a čaká ho až šesť mesiacov na maródke. (theguardian)

LIVERPOOL: Allan strávi nadchádzajúcu sezónu v Herte BSC. Berlínsky celok získal 19-ročného stredopoliara na ročné hosťovanie z Liverpoolu.  (espnfc)

LIVERPOOL a BURNLEY: Burnley získalo Johna Flanagana. 23-ročný obranca k nováčikovi Premier League zamieril na ročné hosťovanie z Liverpoolu. (liverpoolecho)

WEST BROMWICH: West Bromwich sa stane ďalším anglickým celkom s čínskymi majiteľmi. Dlhoročný riaditeľ Jeremy Peace po 14 rokoch opúšťa svoju pozíciu a zároveň predáva svoj väčšinový podiel čínskej investičnej skupine. (espnfc)

SUNDERLAND: Sheffield Wednesday si vypožičal Williama Buckleyho. Ten do druholigového anglického celku zamieril na ročné hosťovanie zo Sunderlandu. (soccerbase)

SWANSEA: Swansea hľadá posilu do útoku a jedného kandidáta si našla v Španielsku. Waleský celok má záujem o Borju Baston, ktorý má do konca nadchádzajúcej sezóny kontrakt s Atlético Madrid. (bbc)