Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.8.)

sobota, 6. august 2016 13:50 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

ATLÉTICO MADRID: Útočník Diego Costa zrejme zostane v Chelsea, čo pripustil aj prezident Atlética Madrid Enrique Cerezo. (espnfc)

ATLÉTICO MADRID: Swansea hľadá posilu do útoku a jedného kandidáta si našla v Španielsku. Waleský celok má záujem o Borju Baston, ktorý má do konca nadchádzajúcej sezóny kontrakt s Atlético Madrid. (bbc)

ATLÉTICO MADRID a DEPORTIVO ALAVÉS: Theo Hernández odišiel z Atlética Madrid na hosťovanie do Deportiva Alavés, ale to neznamená, že by s ním materský klub nepočítal. 18-ročný obranca stihol pred odchodom ešte predĺžiť zmluvu a madridskému celku sa uviazal do júna 2021. (espnfc)

VALENCIA: Valencii bude v prvom stretnutí novej sezóny chýbať Nani. Portugalský futbalista si musí odpykať jednozápasový trest za vylúčenie vo finále Tureckého pohára. K tomu nastúpil na konci minuloročnej sezóny ešte ako hráč Fenerbahce, z ktorého do Španielska v lete prestúpil. (transfermarkt)

VALENCIA:Aderlan Santos pred rokom prestúpil z Bragy do Valencie a teraz by sa mohol do portugalskej ligy vrátiť. Záujem o brazílskeho obrancu majú Benfica a FC Porto. (zerozero.pt)

VALENCIA: Valencia stále stojí o Raúla Albiola, čo potvrdil aj športový riaditeľ Jesús García Pitarch. Španielsky obranca v tomto klube vyrastal a následne z neho prestúpil do Realu Madrid. Aktuálne hráva v talianskom Neapole. (transfermarkt)