Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.8)

nedeľa, 7. august 2016 10:24 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (7.8)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.8) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Marlos Moreno sa stal novou akvizíciou Manchestru City. Ten získal kolumbijského útočníka z Atlética Nacional, ktoré za svojho odchovanca zinkasovalo takmer  5 miliónov libier. (skysports)

ARSENAL: Talentovaný Kelechi Nwakali sa stal novou posilou Arsenalu, s ktorým podpísal päťročnú zmluvu. 18-ročný nigérijský stredopoliar bude odoslaný do iného klubu formou hosťovania. (arsenal.com)

LIVERPOOL: Do pondelka sa vedenie Liverpoolu musí rozhodnúť, či predá do Galatasarayu Lucasa Leivu. Oba kluby boli na transfere brazílskeho záložníka dohodnuté, anglická strana ale nakoniec podpis odložila. (90min.com)

EVERTON: Romelu Lukaku nedohral priateľský zápas s Espanyolom, keď si zhruba po hodine hry vyžiadal striedanie kvôli boľavej päte. Belgického kanoniera nahradil v zápase Arouna Koné. (liverpoolecho)

SWANSEA: Adam King zamieril zo Swansea do Southend United. Treťoligový anglický celok získal škótskeho záložníka na ročné hosťovanie. (bbc)

STOKE CITY: Ryan Sweeney sa stal posilou Stoke City. To získalo 19-ročného stopéra z treťoligového Wimbledonu a podpísalo s ním zmluvu na tri roky.  (bbc)

WATFORD:  Obranca Allan Nyom bude aj naďalej hájiť farby Watfordu. S londýnskym celkom sa dohodol na novej štvorročnej zmluve. (skysports)

MIDDLESBROUGH: Daniel Ayala spojil aj ďalšia časť kariéry s Middlesbrough. Španielsky obranca s nováčikom anglickej ligy podpísal nový štvorročný kontrakt.  (skysports)