Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.8.)

nedeľa, 7. august 2016 11:06 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Leverkusen je ďalšou možnosťou, kam by mohol zamieriť Martin Ødegaard. Mladý nórsky záložník patrí Realu Madrid, ani v novej sezóne ale pravdepodobne nedostane veľa priestoru v prvom tíme. (realmadridcf.cz)

ATLÉTICO MADRID: José María Giménez sa znovu zapojil do tréningu. Obranca Atléticu Madrid je v poriadku po svalovom zranení, s ktorým v uplynulých dňoch laboroval. (transfermarkt)

SEVILLA: Beto nakoniec po odchode zo Sevilly zamieril do lisabonského Sportingu. Skúsený gólman s portugalským klubom uzavrel zmluvu na dva roky s opciou na ďalšiu sezónu. (ojogo.pt)

BETIS: David López nehrá dôležitú úlohu v ďalších plánoch Neapola a jeho ďalšie kroky by mali smerovať do jeho vlasti. Španielsky záložník sa môže stať posilou Betisu, s ktorým jedná o podmienkach zmluvy. (calciomercato)

GRANADA: Granada si na hosťovanie vypožičala Ezequiela Ponceho. 19-ročný útočník zamieril na Pyrenejský polostrov na ročné hosťovanie z AS Rím. (golazoargentino)

VILLARREAL a SPORTING GIJÓN: Sporting Gijón sa v La Lige zachránil na poslednú chvíľu a preto sa pred novou sezónou posilňuje. Z Granady zadarmo prišiel Babin a následne z Villarrealu do Sportingu na ročné hosťovanie zamieril aj 19-ročný katarský ofenzívny stredopoliar Akram Afif. (lavenir)