Main Content

OFICIÁLNE: Paul Pogba prestúpil do Manchestru United!

nedeľa, 7. august 2016 16:11 | Autor: Timotej Gašper

OFICIÁLNE: Paul Pogba prestúpil do Manchestru United!
OFICIÁLNE: Paul Pogba prestúpil do Manchestru United! | zdroj: © TASR

Týždne špekulácií sa môžu skončiť. Francúzsky hviezdny stredopoliar opúšťa Juventus Turín a mieri do Manchestru United. Klubové vyhlásenie v článku.

Oficiálny web „Red Devils“ len pred pár minútami potvrdil príchod už štvrtej výraznej letnej posily. Stal sa ňou Paul Pogba, ktorý od roku 2012 obliekal dres Juventusu Turín.

Do Talianska prišiel aktuálne 23-ročný Paul práve z Manchestru United, čo klub z Old Trafford využil na trefný slogan #POGBACK, ktorý použil ako pútač na oficiálne vyhlásenie o prestupe.

„Paul Pogba je pripravený vykonať v AON Training Complexe zdravotnú prehliadku a tak skompletizovať prestup do Manchestru United,“ vyjadril sa manchesterský klub na oficiálnom webe manutd.com.

Malo by sa jednať o 5 ročný kontrakt s týždenným zárobkom o výške 220-tisíc libier. Prestupová čiastka by tiež mala nabrať astronomické rozmery, no zatiaľ nieje zverejnená. Bulvárne média hovoria o sume okolo 130 miliónov eur, pričom 20 miliónov z tejto sumy by malo prísť na účet Pogbovho agenta Mina Raiolu.

Francúzsky reprezentant by sa tak mal zaradiť s najväčšou pravdepodobnosťou na čelo rebríčka najdrahších hráčov sveta.