Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.8.)

pondelok, 8. august 2016 09:57 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (8.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Prvú trofej s Diablami získal José Mourinho. Jeho zverenci v Community Shield zdolali Leicester City 2:1, pričom víťazný gól strelil Zlatan Ibrahimovič. (Guardian)

MANCHESTER UNITED: Návrat Paula Pogbu do Manchestru je hotový. Bývalý hráč Juventusu sa stal najdrahším futbalistom sveta, keď svoje pôsobisko zmenil za čiastku 100 miliónov libier. (klubový web)

ARSENAL: 23-ročný útočník Mauro Icardi by od novej sezóny mohol byť Kanonierom. Jeho agent priletel do Londýna, kde vyjednáva podmienky zmluvy Argentínčana s Arsenalom. (Independent)

ARSENAL: Odchod do tureckého Galatasarayu sa spomína v súvislosti s Mathieuom Debuchym. Skúsený obranca naposledy hosťoval v Bodeaux a tento raz by mohol odísť natrvalo. (Mirror)

LIVERPOOL: Ešte pred štartom sezóny má Daniel Sturridge ľahšie zranenie. Pre bolesť v oblasti bedier nehral proti Mainzu a malý otáznik vysí nad jeho štartom v lige proti Arsenalu. (Express)

MANCHESTER CITY: Wilfried Bony pravdepodobne opustí Etihad Stadium a nebude to ani príliš za draho. Africký forward je na predaj za 13 miliónov libier. (Express)

MANCHESTER CITY: Ostávajúce tri roky kontraktu Samira Nasriho už naplnené byť nemusia. Francúzskeho reprezentanta si vyhliadol Inter Miláno a zahájil so City rokovania. (Tribalfootball.com)

SWANSEA CITY: Walesania sa tešia z príchodu útočníka Borju Bastóna z Atlética Madrid. Ten v ostatnej sezóne hosťoval v Eibare. Teraz si vyskúša futbal v Británii, a to za 15 miliónov libier. (BBC)