Main Content

Bude Riyad Mahrez prekvapivou posilou Chelsea?

utorok, 9. august 2016 10:29 | Autor: Jakub Vaverka

Bude Riyad Mahrez prekvapivou posilou Chelsea?
Bude Riyad Mahrez prekvapivou posilou Chelsea? | zdroj: © TASR

Budúcnosť alžírskeho krídelníka Riyada Mahreza sa zdala byť jednoznačná, o jeho zotrvaní v Leicestri City počas posledných dní nik nepochyboval. Pár dní pred štartom Premier League sa však situácia zamotáva a momentálne to vyzerá na Mahrezov koniec v kádri Líšok.

Mahrez odohral v nedeľu duel o Community Shield v drese úradujúceho majstra, avšak je možné, že išlo o vôbec posledný Alžírčanov duel v tíme Claudia Ranieriho. Foxes prehrali s Manchestrom United 1:2, generálka na nový ročník im teda nevyšla. Čo by ich však mrzelo viacej by bol fakt, ak by najlepší hráč uplynulej sezóny Premier League hrával v nasledujúcej sezóne niekde inde.

Portál 101greatgoals.com zverejnil fotografiu, na ktorej je Riyad Mahrez odfotení v londýnskom hoteli, ktorý patrí Chelsea FC. Navyše, taliansky novinár Alessandro, ktorý robil interview s koučom The Blues Antoniom Contem informoval, že The Blues sa snažia alžírskeho reprezentanta vytrvalo získať.

Ich interes príliš medializovaný nie je, z čoho pravdepodobne ťažia. V posledných dňoch sa totiž vo veľkom špekulovalo o možnom Mahrezovom odchode do londýnskeho Arsenalu, avšak predstavitelia Líšok a Gunners si verejne vymenili niekoľko štipľavých poznámok, preto je Mahrezov odchod na Emirates Stadium veľmi málo pravdepodobný.

Pred niekoľkými dňami Antonio Conte deklaroval, že do klubu by rád priviedol ešte 2-3 nových futbalistov, pričom sa  hovorí hlavne o Romeluovi Lukakuovi z liverpoolskeho Evertonu. Mahrezov prestup by pripomínal blesk z jasného neba. Treba však dodať, že aj transfer N´Gola Kantého z Leicestru do Chelsea čakal málokto a bol upečený viac- menej z ničoho. Každopádne je reálne, že Riyad Mahrez sa stane hráčom Conteho družiny už dnes.