Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.8.)

utorok, 9. august 2016 10:31 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Krátko po odchode Jesého by sa mohol sťahovať aj ďalší futbalista. Ofenzívneho záložníka Isca zamerali radary AC Milána. (Lequipe.fr)

ATLÉTICO MADRID: Ďalšia časť kariéry mladého obrancu Lucasa Hernándeza bude prebiehať u Los Colchoneros. Včera podpísal kontrakt do konca sezóny 2019/20. (ESPN)

REAL SOCIEDAD: Dva roky hosťovania v Baskicku viedli k trvalému prestupu Géronima Rulliho z Uruguaja do San Sebastiánu. Argentínsky brankár sa upísal na šesť rokov. (Goal)

OSASUNA: Z blížiaceho sa štartu Primera Division a v Pamplone veľkú radosť nemajú. Zranený je brankár Nauzer Pérez aj krídelník Jaime Romero. Oboch postihlo svalové zranenie a hrozí, že vynechajú prvé kolo - duel s Málagou. (mundodeportivo.com)

BETIS: Nový klub si našiel voľný hrač, Martin Demíchelis. 35-ročný stopér sa po konci zmluvy v Manchestri City dohodol na pôsobení na Estadio Beníto Villamarín. (Lequipe.fr)

BETIS: Posilu z Paris Saint-Germain môžu čoskoro získať v zeleno-bielej časti Sevilly. Defenzívny záložník Benjamin Stambouli chce neisté miesto vo Francúzsku vyriešiť odchodom. (Sport.fr)

SPORTING GIJÓN: Ukončená spolupráca v Zarragoze umožnola brankárovi Óscarovi Whalleymu sťahovanie do Gijónu. Pôsobiť tak bude v La Lige, na severe Pyrenejského polostrova. (Marca)