Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (9.8.)

utorok, 9. august 2016 10:30 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (9.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (9.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Brazílčan Gabriel Paulista sa krátko pred štartom sezóny ľahšie zranil, čo je pre londýnsk celok vážny problém. Aktuálne totiž nie je stopercentne fit ani jeden jeho stopér. (Daily Star)

ARSENAL: Zoznam možných posíl sa rozšíril o 20-ročného obrancu Lukasa Klostermanna. Ten bol nedávno spomínaný v súvislosti s Tottenhamom, no z Lipska by mohol zamieriť k jeho rivalovi. (Daily Star)

ARSENAL & LIVERPOOL: Napriek špekuláciám, stredopoliar Marcelo Brožović stále patrí Interu Miláno. The Gunners a The Reds však nič nevzdávajú a záhrebského rodáka sa pokúsia získať. (Telegraph)

MANCHESTER CITY: Všetky špekulácie o odchode Pabla Zabaletu boli zhodnotené samotným hráčom. Označil ich za výmysel, Pep Guardiola mu vraj sľúbil miesto v zostave, a tak preňho Citizens ostávajú jeho prioritou. (Mirror)

WEST HAM: Zahájené sú rokovania s Borussiou Dortmund. Siedme mužstvo ostatnej sezóny si vyhliadlo 23-ročného záložníka Moritza Leitnera, ktorého sa pokúsi uloviť. (Transfermarkt.de)

WEST HAM & SWANSEA CITY: Rady Kladivárov dopĺňa ľavý obranca Arthur Masuaku z gréckeho Olympiacosu. Na dobrej ceste je aj príchod ďalšieho hráča, Andrého Ayewa zo Swansea. (Skysports)

SWANSEA CITY: Pravý obranca Ángel Rangel ostáva u Walesanov a podpísal novú zmluvu, ktorá platí do roku 2018. Už teraz má pred sebou svoju deviatu sezónu v klube. (BBC)

SWANSEA CITY & EVERTON: Posledná čiastka v súvislosti s prestupom Ashleyho Williamsa do Liverpoolu bola 10 miliónov libier. Ronald Koeman však zbrane neskladá a do štartu sezóny sa Karamelky ešte minimálne raz ozvú. (Mirror)

EVERTON & CRYSTAL PALACE: Nedoriešené ostalo aj sťahovanie 27-ročného Yannicka Bolasieho. Futbalista The Eagles by mohol zmeniť klub za sumu medzi 20 až 30 miliónmi libier. (Guardian)

WATFROD & WEST BROMWICH: 18-gólový strelec minulej sezóny, Odion Ighalo, možno bude v novom ročníku bojovať v nových farbách. Záujem prejavili The Baggies. (Skysports)