Main Content

Meno Zidane sa možno dnes objaví v zostave Realu Madrid

utorok, 9. august 2016 10:59 | Autor: Jakub Vaverka

Meno Zidane sa možno dnes objaví v zostave Realu Madrid
Meno Zidane sa možno dnes objaví v zostave Realu Madrid | zdroj: © TASR

Dnes je na programe prestížny zápas o európsky superpohár. Sily si zmerajú víťaz Ligy majstrov Real Madrid a šampión Európskej ligy FC Sevilla. V čisto španielskom meraní síl sa máme na čo tešiť, Andalúzania nastupujú do tretieho Supercupu za tri roky.

V roku 2014 padli proti Realu Madrid po výsledku 0:2, minulý rok dokázali vyrovnať proti Barcelone na 4:4, avšak v šialenom zápase prehrali 4:5 po predĺžení. Tím, ktorý prebral čilský kouč Jorge Sampaoli, chce favorita do tretice prekvapiť. Akýkoľvek iný výsledok ako výhra Realu Madrid totiž bude prekvapením.

Keď sme už pri prekvapeniach, o jedno z nich sa postaral kouč Bieleho Baletu Zinedine Zidane. Je totiž možné, že dnes na ihrisko vybehne Zidane. Samozrejme, nie francúzska ikona a súčasný tréner Los Blancos, ale „Zizouv“ syn Luca. Talentovaný brankár sa dostal do nominácie prvého tímu Bieleho Baletu na tento duel. K dispozícii totiž nebude brankárska jednotka Keylor Navas. Kostaričan laboruje so zranením od finále Ligy majstrov.

Priestor medzi troma žrďami dostane podľa všetkého Kiko Casilla, avšak, ak bude vylúčený, alebo by sa nedajbože zranil, uvidíme v akcii práve Zidaneovho syna Lucu, ktorý má iba 18 rokov. Ak by skutočne do zápasu nastúpil, dá sa očakávať, že by bol pod veľkým tlakom. Objavujú sa totiž hlasy, že nemá dostatočnú kvalitu, ale do prvého tímu mu pomohla predovšetkým priazeň slávneho otca.

Kompletná nominácia Realu Madrid:  Casilla, Yanez, Zidane, Carvajal, Ramos, Varane, Nacho, Danilo, Marcelo, Rodriguez, Casemiro, Kovacic, Modric, Isco, Asensio, Llorente, Benzema, Lucas Vasquez, Morata, Mariano. Kormidelník Pusiniek Zinedine Zidane nemôže rátať so svojimi najväčšími hviezdami Cristianom Ronaldom a Garethom Baleom.