Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.8.)

streda, 10. august 2016 10:54 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (10.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Hneď niekoľko talianskych tímov javí záujem o Samira Nasriho. Štvrtý tím je ochotný prijať akúkoľvek ponuku s minimálnou sumou 18 miliónov libier. (Skysports)

MANCHESTER CITY & EVERTON: Obrovský prestup medzi anglickými klubmi dotiahli Citizens a Karamelky. Obranca John Stones sa za 47,5 milióna libier sťahuje do Manchestru. (BBC)

EVERTON & SWANSEA CITY: Reči o hotovom prestupe Ashleyho Williamsa do Goodison Parku neboli len do vetra. Everton naozaj 31-ročného stopéra získal, a to za 12 miliónov libier. (Daily Mail)

ARSENAL: Dvojmesačnú absenciu má pred sebou bek Gabriel Paulista. Zranený členok ho tak určite pripraví o zápas prvého kola proti Liverpoolu a možno aj o druhé kolo na pôde Leicesteru. (ESPN)

ARSENAL: Útočník holandského PSV, Gaston Pereiro, by mohol nastupovať na Emirates Stadium. Na 11-gólového strelca minulej sezóny má z Londýna čoskoro odísť ponuka. (Daily Star)

MANCHESTER UNITED: Počas najbližších dní by mali Manchester opustiť štyria hráči. Menovite je to Juan Mata, Marcos Rojo, Daley Blind a Bastian Schweinsteiger (Telegraph)

LEICESTER CITY: Šampióni lanária 27-ročného forwarda Lucasa Péreza z Deportiva La Corua. Španiel v minulej sezóne zažiaril 17 presnými zásahmi. (Leicester Mercury)

WEST HAM: Alžírsky krídelník Rachid Ghezzal nenachádza v rokovaniach o predĺžení zmluvy s Lyonom spoločnú reč, čo možno využijú The Hammers. Tí už poslali ponuku 8 miliónov eur. (Daily Mail)

CRYSTAL PALACE: Zmena kapitána tímu sa uskutočnila v Selhurst Parku. Je ním Scott Dann, ktorí o pásku „pripravil“ Mileho Jedinaka. Ten napriek sklamaniu ostane klubu lojálny. (Daily Mail)

MIDDLESBROUGH: 26-ročný brazílsky obranca Fábio sa vráti do Premier League. Futbalista Cardiffu City, v minulosti nastupujúci aj za Manchester United, sa upíše Boru. (Skysports)