Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.8.)

štvrtok, 11. august 2016 11:01 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (11.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL & MANCHESTER CITY: Nečakaným smerom sa môže pobrať Wilfried Bony. 27-ročný útočník môže zakotviť na Emirates Stadium, teda u priameho konkurenta. (Guardian)

CHELSEA: The Blues zamerali svoju pozornosť na forwarda Juventusu Simoneho Zazu. Súčasťou obchodu môže byť aj Nemanja Matić, pretože o toho majú zase záujem v Turíne. (Telegraph)

LIVERPOOL: Vedenie klubu si rozmyslelo predaj Lucasa Leivu do Galatasarayu a defenzívne ladený Brazílčan ostane členom liverpoolskeho tímu. (Daily Mail)

MANCHESTER UNITED & SUNDERLAND: Hosťovanie na Stadium of Light majú pred sebou dvaja hráči United. Paddy McNair a Donald Love takto zarobia svojmu kmeňovému klubu 7 miliónov eur. (BBC)

LEICESTER CITY: 22-ročný záložník Leandro Paredes z AS Rím je v hľadáčiku Juventusu Turín, no pre Rimanov to nie je jediná možnosť. Záujem už prejavili aj Líšky. (Express)

CRYSTAL PALACE: Útok hodlajú Orli posilniť, a to výrazne. Za Christiana Bentekeho sú ochotní zaplatiť 32 miliónov libier a bojujú aj o Hala Robsona-Kanuho, aktuálne voľného hráča. (Mirror)

SUNDERLAND & EVERTON: Stopér Lamine Koné prišiel k Čiernym mačkám len v zime a klub rokuje o jeho predaji. Píše sa o čiastke 21 miliónov eur, ktorú ponúknu Karamelky. (Skysports)

SWANSEA CITY: Absolvovanou zdravotnou prehliadkou spečatil Borja Bastón svoj prestup na Liberty Stadium. Walesanom sa hneď upísal na štyri roky. (BBC)