Main Content

Bookmakeri veria veľkoklubom z Manchestru. Majstra odpisujú

sobota, 13. august 2016 13:04 | Autor: Dávid Lech

Bookmakeri veria veľkoklubom z Manchestru. Majstra odpisujú
Bookmakeri veria veľkoklubom z Manchestru. Majstra odpisujú | zdroj: © TASR

Dnes štartuje nový ročník Premier League. Kto je podľa bookmakerov najväčším favoritom na zisk titulu a aké šance sa dávajú obhajcovi z Leicesteru City?

Kocky sú hodené jasne. Dnes začína nový ročník Premier League 2016/2017 a podľa bookmakerov sa medzi najväčších favoritov na zisk domáceho titulu radia manchesterské celky Manchester City a Manchester United. Medzi úzky okruh adeptov sú zaradené aj tímy Arsenalu, Chelsea, Tottenhamu a Liverpoolu.

Za vôbec najväčšieho favorita súťaže je považovaný Manchester City, na ktorého víťazstvo je vypísaný kurz 3,20. Citizens sa zo zisku titulu naposledy radovali v ročníku 2013/2014 a po príchode nového kouča Pepa Guardiolu si opäť brúsia zuby na celkový triumf. City priviedlo pred novým ročníkom do tímu hráčov za 194,8 miliónov eur a aj touto čiastkou jasne deklarujú útok na titul.

Len o niečo menšia šanca sa dáva najväčšiemu rivalovi City, Manchestru United. „Červení diabli“ rovnako zmenili trénera, keď sa ku kormidlu postavil Jose Mourinho, ktorý má v novej sezóne s klubom z Old Traffordu veľké plány. Charizmatický Portugalčan sa nechal počuť, že chce v Premier League triumfovať hneď v prvej sezóne v Manchestri a dopomôcť by mu k tomu mali aj nové akvizície v podaní Paula Pogbu, Zlatana Ibrahimoviča či Henrikha Mkhitaryana. Kurz na celkové prvenstvo United v lige je 4,00.

O niečo menšie šance sa dávajú londýnskej Chelsea, na ktorej víťazstvo v lige je vypísaný kurz 7,00. Kurz 8 je pripísaný k Arsenalu, kurz 9 na celkové víťazstvo si drží celok Tottenhamu Hotspur. Ak si fanúšikovia správne tipnú víťazstvo Liverpoolu, ich vklad sa zdesaťnásobí.

A ako je na tom podľa bookmakerov obhajca titulu z Leicesteru City? Ďalší zisk titulu v podaní „líšok“ sa príliš neočakáva. Na víťazstvo Leicesteru je pre stávkujúcich pripravený kurz 25,00.

 

Vyše tisícový kurz je vypísaný na tri celky, ktoré sa tak radia medzi hlavných ašpirantov na opustenie elity. Ide o Watford, Hull City a Burnley. Mimochodom vyše tisícový kurz bol minulý rok aj na neskoršieho majstra Leicester City.

Ak sa stávkujúci prikláňajú na názor bookmakerov a očakávajú triumf v podaní Manchestru City alebo United, k dispozícii majú aj zaujímavú stávkovú príležitosť „majstrom bude tím z Manchestru,“ na ktorú je vypísaný kurz 1,65. Na to, že celok z Manchestru titul nezíska je vypísaný kurz 2,00.

Fanúšikovia popredných anglických klubov si môžu svoje fandenie počas novej sezóny okoreniť o stávku medzi konkurenčnými celkami. Tipnúť si môžete napr. ktorý mančaft z dvojice Manchester United – Manchester City skončí v tabuľke vyššie. Kurz, že vyššie budú Citizens je 1,70, že United 1,90. Dvojíc na výber je veľa. Všetky ich nájdete na webe Tipsportu.

A kto je vaším favoritom na zisk majstrovského titulu v sezóne Premier League 2016/2017?