Main Content

Koník sa preriekol, novým trénerom Slovana nemusí byť Ševela

pondelok, 15. august 2016 10:27 | Autor: Filip Chudý

Koník sa preriekol, novým trénerom Slovana nemusí byť Ševela
Koník sa preriekol, novým trénerom Slovana nemusí byť Ševela | zdroj: © TASR

Vedenie Slovana naďalej hľadá nového trénera. A hoci najhorúcejším kandidátom má byť Martin Ševela, dočasný tréner belasých Vladimír Koník povedal vetu, ktorá naznačuje niečo iné.

Slovan Bratislava je už dva týždne bez hlavného trénera. Po konci Cyperčana Nikkiho Papavasiliua rozbehlo vedenie klubu intenzívne hľadanie. Hneď v počiatočnej fáze Slovan dementoval informácie z Poľska a Česka, že novým trénerom bude Čech Radoslav Látal. Následne srbské médiá vytiahli správy, že belasých by mohol viesť ich krajan Marko Nikolič, ale ten sa stal trénerom Partizanu Belehrad, kde podľa vlastných slov mal nedokončenú prácu.

Najviac sa hovorilo o Martinovi Ševelovi, ktorý priznal záujem Slovana, pričom podľa vlastných slov by ponuku asi aj prijal, lenže dohodnúť sa musel Slovan s Trenčínom. No najnovšie informácie naznačujú, že možno ani Ševela trénerom Slovana nebude.

Dočasný tréner belasých Vladimír Koník totiž po zápase v Ružomberku povedal vetu, ktorá naznačuje iného kandidáta.  „Dnes mal v hľadisku sedieť nový potenciálny tréner, ktorý si mal mužstvo pozrieť,“ vyjadril sa na sobotnej pozápasovej tlačovke Koník. No a keďže Martin Ševela v tom čase bol v Senci, on si belasých určite pozrieť nebol. V zákulisí sa hovorí o ďalšom srbskom trénerovi, ale hádanku by mohlo vyriešiť v krátkom čase vedenie Slovana, a to oznámením mena nového trénera.