Main Content

Trnava priznala záujem o Jakubecha, ale ponuku zo Serie A odmietla

utorok, 16. august 2016 13:22 | Autor: Filip Chudý

Trnava priznala záujem o Jakubecha, ale ponuku zo Serie A odmietla
Trnava priznala záujem o Jakubecha, ale ponuku zo Serie A odmietla | zdroj: © TASR

Mládežnícky reprezentačný brankár Slovenska Adam Jakubech sa ocitol na nákupnom zozname mnohých klubov. Do Trnavy už dokonca prišla konkrétna ponuka zo Serie A, ale tá bola odmietnutá.

Nedávno sme informovali o tom, že o aktuálnu brankársku jednotky Trnavy je na prestupovom trhu veľký záujem. Hovorilo sa o kluboch ako Arsenal Londýn, Atalanta Bergamo, Udinese Calcio a Legia Varšava. No a nezostalo to len pri záujme, ale účastník Serie A Atalanta Bergamo už do Trnavy poslal aj ponuku, čo priznal najnovšie aj samotný klub.

„Na Adama sme mali konkrétnu ponuku na hosťovanie z Atalanty Bergamo, ktorú sme odmietli. O viacerých našich hráčov prejavili kluby záujem, avšak nič konkrétne na stole nemáme,“ povedal pre spartak.sk generálny manažér Trnavy Pavel Hoftych.

Záujem Atalanty sa mal zvýšiť po zápasoch Európskej ligy proti Austrii Viedeň, v ktorých držal Jakubech trnavské nádeje na postup do poslednej možnej chvíle. Ako vidieť, záujem už síce prešiel do reálnej podoby, ale Trnava zatiaľ svojho brankára nepredala. Hráčov manažér Branislav Jašurek sa nedávno vyjadril, že nechcú Jakubecha v súčasnosti hráča predávať za každú cenu, ale budú ho chcieť umiestniť do klubu, kde bude mať šancu hrávať.