Main Content

Nové Zámky s ďalšími posilami. V tíme aj bývalí mládežnícki reprezentanti

streda, 17. august 2016 09:14 | Autor: TASR

Nové Zámky s ďalšími posilami. V tíme aj bývalí mládežnícki reprezentanti
Nové Zámky s ďalšími posilami. V tíme aj bývalí mládežnícki reprezentanti | zdroj: © TASR

Nové Zámky 17. augusta (TASR) - Nováčik Tipsport ligy HC Nové Zámky pokračuje v budovaní kádra pre novú sezónu.

V období prípravných zápasov sa do klubu vrátil obranca Petr Kousalík a k A-mužstvu sa pripojil aj útočník Matej Paulovič. O zmenách v kádri informoval tréner Miroslav Chudý v rozhovore na klubovej stránke.

Petr Kousalík patrí k hráčom, ktorých tréner Chudý pozná z pôsobenia v Banskej Bystrici, a s ktorými bude spolupracovať aj v Nových Zámkoch. Dvadsaťpäťročný český obranca hrával v Nových Zámkoch už v závere minulej sezóny a napokon bude v klube pôsobiť aj naďalej. V kádri HC je aj bývalý kapitán slovenskej "dvadsiatky" Martin Uhnák, ktorý uplynulé dve sezóny odohral v zámorskej FHL. O miesto v tíme nováčika Tipsport ligy zabojuje aj Matej Paulovič, ktorý bol členom slovenského tímu do dvadsať rokov, ktorý na MS 2015 získal bronzové medaily.

"Žiadny výrazný pohyb už v mužstve neočakávam, možno ešte nastanú nejaké kozmetické zmeny, ale súpiska by mala byť uzavretá. Pre pár hráčov, ktorí sa nedostanú do zápasovej nominácie sa snažíme vybaviť striedavý štart v prvej lige. Rozlúčili sme sa s útočníkmi Jánom Zlochom a Eduardom Šimunom, ktorí nás v príprave nepresvedčili. Do tréningového procesu sa zapojil Matej Paulovič, ktorý naposledy pôsobil v najvyššej americkej juniorskej lige USHL," uviedol tréner Chudý na klubovej stránke.