Main Content

Tipujeme zápas Trenčín – Rapid Viedeň, vybrali sme tip s kurzom 2,16

štvrtok, 18. august 2016 08:34 | Autor: Filip Chudý

Tipujeme zápas Trenčín – Rapid Viedeň, vybrali sme tip s kurzom 2,16
Tipujeme zápas Trenčín – Rapid Viedeň, vybrali sme tip s kurzom 2,16 | zdroj: © TASR

Dnes odohrajú futbalisti Trenčína prvé stretnutie play-off Európskej ligy. My sme sa pozreli na to, ako by tento súboj mohol dopadnúť z tipérskeho hľadiska.

Trenčín – Rapid Viedeň (21:05)

Kým pre Trenčín bude toto historicky prvý zápas v play-off Európskej ligy, viedenský Rapid hráva minimálne takého stretnutia prakticky každú sezónu. Je tak úplne jasné, na ktorej strane sú pohárové skúsenosti. Tie zohrali podstatnú úlohu aj pri konfrontácii Trenčína s Legiou Varšava. Možno aj preto bookmakeri jasne favorizujú na postup Rapid s kurzom 1,30, na postup Trenčína je vypísaný kurz 3,70.

Trenčín nemá štadión, ktorý by zodpovedal predpisom, preto opäť musí hrať v Žiline, kde v pohárovej Európe ešte nevyhral, čo už asi nebude náhoda. V jeho prospech hrá síce tamojšia umelá tráva, ale hráči Rapidu sú natoľko skúsení, že by to nemal byť pre nich až taký problém. Hostia prídu s taktikou neprehrať a z hľadiska výsledku je to tá najpravdepodobnejšia alternatíva. Kurz na tip X2 je 1,33.

Keďže sa jedná o pohárový zápas, počet gólov bude veľmi dôležitý. Trenčín nebude chcieť inkasovať, ale pri pohľade na jeho defenzívnu činnosť sa nezdá, že by sa mu toto prianie malo splniť. Na to, že dá Rapid gól, je vypísaný kurz 1,19. To skôr je pravdepodobnejšie, že Trenčínu sa splní to, že sa strelecky presadí (kurz 1,38).

Bude sa hrať o skupinovú fázu Európskej ligy, bude sa hrať o milióny eur, preto sa nemôže očakávať otvorená partia. No tiež nemožno čakať bezgólovú remízu, pretože hlavne Trenčín nemá na takýto výsledok postavenú ani defenzívu, ani ofenzívu. Ak si to všetko zhrnieme, vychádza to tak, že v tomto zápase padnú jeden alebo dva góly.

Náš tip:padnú 1-2 góly v kurze 2,16 na Tipsport.sk