Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (19.8.)

piatok, 19. august 2016 10:39 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (19.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (19.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LEICESTER CITY: Danny Drinkwater má s Leicestrom City kontrakt do roku 2018, ale to už by nemuselo platiť dlho. Úradujúci anglický majster chce so svojou oporou kontrakt predĺžiť. (skysports)

ARSENAL a LEICESTER: Riyad Mahrez  ukončil všetky špekulácie a naďalej sa uviazal Leicesteru City. Niektoré médiá v Anglicku však trvajú na tom, že Arsenal na Foxes naliehal až do poslednej chvíle. Ešte v minulom týždni vraj márne predostieral ponuku vo výške 41 miliónov eur. (espnfc)

ARSENAL: Marcel Tisserand by sa mohol sťahovať z Monaka do Anglicka. Podľa posledných správ má o nevyužívaného obrancu záujem Arsenal. (skysports)

MANCHESTER CITY: Kelechi Iheanacho sa môže tešiť na ďalšie roky v drese Manchestru City. 19-ročný útočník s anglickým klubom predĺžil zmluvu do júna 2021. (mancity.com)

LIVERPOOL: Sadio Mané si z úvodného ligového zápasu s Arsenalom odniesol zranené rameno, ale nemal by Liverpoolu chýbať dlho. Štart bývalej opory Southamptonu proti Burnley (20.8.) však zostáva neistý. (thisisanfield)

LIVERPOOL a CRYSTAL PALACE: Christian Benteke má voľnú cestu z Liverpoolu, pretože so svojou ponukou na prestup uspel Crystal Palace. Ten za belgického útočníka zaplatí 27 miliónov libier a ďalších päť miliónov môže na Anfield Road poslať v závislosti na bonusoch. (skysports)

WEST HAM: Smolný úvod nového angažmánu prežíva Ghančan André Ayew. Ten si za West Ham po príchode zo Swansea stihol odkopať len 33 minút a musel so svalovým zranením odísť z ihriska. Ayew bude musieť dokonca na operáciu, ktorá si vyžiada až štyri mesiace rekonvalescencie. (ibtimes)

SWANSEA: Borja Baston je najdrahšou posilou v histórii Swansea, no na svoj debut novom drese si bude musieť počkať. Španielsky útočník si počas tréningu privodil svalové zranenie a na maródke strávi celkovo tri týždne. (bbc.com)