Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.8.)

sobota, 20. august 2016 12:39 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (20.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY:Samir Nasri sa už čoskoro môže sťahovať z Manchestru City do Turecka. Francúzsky stredopoliar nefiguruje v ďalších plánoch anglického klubu a o jeho príchode v uplynulých hodinách rokoval turecký Beşiktaş. (fotomac)

MANCHESTER CITY: Podľa niektorých médií Joe Hart z Manchestru City odíde na hosťovanie a získa ho Everton. Citizens potom za 17,4 miliónov libier privedú Claudia Brava z Barcelony. (skysports)

ARSENAL:Danny Welbeck už má jasno o tom, kedy sa vráti na zelené trávniky Anglický útočník, ktorý má za sebou operáciu kolena by sa mal do zostavy Arsenalu vrátiť počas vianočných sviatkov. (skysports)

ARSENAL: Arsenal sa na prestupovom trhu opäť na chvíľu prebudil a z Atlética Madrid chce priviesť 21-ročného stopéra José Giméneza. Problémom je, že uruguajský obranca stojí pomerne veľa peňazí - Atlético za neho údajne požaduje až 56 miliónov libier. (theguardian)

CHELSEA a CRYSTAL PALACE: Loïc Rémy odmietne možnosť prestúpiť do liverpoolskeho Evertonu a namiesto toho zotrvá v Londýne. V rámci hlavného mesta by však mohol zmeniť pôsobisko, keďže Crystal Palace sa ho snaží získať na hosťovanie. The Blues však preferujú hráčov predaj. (liverpoolecho)

EVERTON: Prvá ponuka Evertonu za záložníka Rachida Ghezzala bola Lyonom odmietnutá. Tá druhá vo výške 11 miliónov eur a 20% z prípadného ďalšieho predaja už však nie. (readwestham)

SUNDERLAD a WATFORD: Younes Kaboul by sa mal sťahovať zo Sunderlandu do Watfordu. Severoanglický celok prijal ponuku vo výške 4 miliónov libier. Pre francúzskeho obrancu je pripravený  trojročný kontrakt. (skysports)

SUNDERLAND: Steven Pienaar bude aj v novej sezóne hrať anglickú Premier League. S juhoafrickým záložníkom sa koncom júna rozlúčil Everton, ale teraz si jeho služby na jeden rok zaistil Sunderland.  (skysports)