Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.8.)

sobota, 20. august 2016 12:44 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Podľa niektorých médií Joe Hart z Manchestru City odíde na hosťovanie a získa ho Everton. Citizens potom za 17,4 miliónov libier privedú Claudia Brava z Barcelony. (skysports)

FC BARCELONA: Keďže Claudio Bravo by mal byť na ceste do Manchestru City, tak si Barcelona v Holandsku vyhliadla náhradu. Ajaxu už vraj dokonca urobila ponuku v rozpätí medzi 10 a 12 miliónmi eur za reprezentačného brankára Jaspera Cillessena. (goal.com)

ATLÉTICO MADRID: Arsenal sa na prestupovom trhu opäť na chvíľu prebudil a z Atlética Madrid chce priviesť 21-ročného stopéra José Giméneza. Problémom je, že uruguajský obranca stojí pomerne veľa peňazí - Atlético za neho údajne požaduje až 56 miliónov libier. (theguardian)

SEVILLA: Svalové zranenie si privodil Adil Rami. Obranca Sevilly kvôli problému nie je v nominácii na zápas španielskej ligy proti Espanyolu. (transfermarkt)

REAL BETIS SEVILLA: Benjamin Stambouli zatiaľ zostáva hráčom Paris Saint-Germain. 26-ročný záložník mal namierené do Realu Betis, no ten nezaručil finančnú stránku prestupu a preto sa chystaný transfer odkladá. (getfootballnewsfrance)

VILLARREAL a DEPORTIVO ALAVÉS: Cristian Espinoza začiatkom augusta prestúpil z Huracánu do Villarrealu, no na svoju šancu v španielskom klube si bude musieť ešte počkať. Mladý argentínsky útočník odchádza hosťovať - vypožičalo si ho Deportivo Alavés. (marca)