Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (21.8.)

nedeľa, 21. august 2016 12:43 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (21.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (21.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Na ďalšie hosťovanie sa chystá útočník Manchestru United James Wilson. Dvadsaťročný talentovaný mladík naposledy hájil farby Brightonu. Tentoraz bude v druhej lige pôsobiť v Derby, čo potvrdil aj samotný klub z Manchestru (manutd.com)

TOTTENHAM: Takmer nekonečné naháňanie Georges-Kevin N'Koudou zo strany Tottenhamu sa podľa všetkého predsa len chýli ku koncu. Na svete už má byť dohoda o prestupe francúzskeho krídelníka. Je to zhruba mesiac po hráčovom podstúpení zdravotnej prehliadky. Transfer by mal stáť  11 miliónov eur, ktoré poputujú do Olympique  Marseille. (skysports)

LIVERPOOL: Liverpool by mohol byť čoskoro aspoň sčasti vlastnený čínskou spoločnosťou. Odkúpenie akcií futbalového klubu údajne zvažuje štátom prevádzkovaná skupina China Everbright. (news.sky)

LIVERPOOL: Ďalšieho nápadníka má Bruno Martins Indi. O stopéra FC Porto stáli Dynamo Kyjev a Watford a teraz sa o jeho služby zaujíma už aj Liverpool. (skysports)

LEICESTER CITY: Smolný debut v Premier League má za sebou Nampalys Mendy. Francúzsky stredopoliar musel opustiť hraciu plochu už po 53 minútach v zápase s Arsenalom s boľavým pravým členkom. (socbug)

LEICESTER CITY: Jeffrey Schlupp sa nezúčastnil súboja Leicesteru s Arsenalom. Príčinou má byť svalové zranenie, ktoré by ho vo finále mohlo vyradiť o celý jeden mesiac. (transfermarkt)

LEICESTER CITY:Liam Moore definitvne opúšťa Leicester City, za ktorý hral od svojich siedmich rokov. Po rokoch hosťovaní prestupuje 23-ročný obranca do druholigového Readingu. (getreading)

MIDDLESBROUGH: Ľavonohý stopér Ben Gibson by mal aj naďalej obliekať farby nováčika Premier League z Middlesbrough. Dvadsaťtriročný obranca podpísal nový kontrakt na päť rokov. (skysports)