Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.8.)

nedeľa, 21. august 2016 12:48 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Včera sa podarilo Luisovi Suárezovi zaknihovať hattrick do siete Betisu. Zápas sa končil vysokým víťazstvom domácich 6:2. Dva góly ešte pridal hviezdny Messi a raz sa presadila aj turecká hviezda Arda Turan. (espnfc)

SEVILLA: Kamil Grosicki by mohol vymeniť francúzske Rennes za Andalúziu. Sevilla už vraj za poľského krídelníka ponúka sedem miliónov eur, pričom sa ale okolo hráča motajú aj celky ako Schalke, West Ham alebo Lazio. (getfootballnewsfrance)

SEVILLA vs ESPANYOL: Včera sa odohrala ešte jedna futbalová prestrelka v španielskej lige. Zápas medzi domácou Sevillou a Espanyolom Barcelona skončil hokejovo 6:4, čo si domáci štadión nepamätá. Za domácich sa hattrickom blysol Luciano Vietto.

SEVILLA: Plány na predĺženie zmluvy pravého krídelníka Vitola boli zrealizované. Prezident Sevilly José Castro oznámil nový kontrakt do roku 2020. (soccerway)

MÁLAGA a VILLARREAL: Juan Manuel Iturbe pravdepodobne chystá ďalší odchod z AS Rím. 23-ročný ofenzívny futbalista vlani hosťoval v Bournemouthe a záujem o jeho služby aj tento rok. Už skôr ho sledovali Bologna a Sassuolo, ku ktorým sa nedávno pridali Málaga a Villarreal. (forzaroma)

VILLARREAL: Villarreal hľadá posilu do stredu obrany a do jeho hľadáčika sa dostal Giancarlo González. Kostarický stopér hrá za Palermo a španielskemu celku vyhovuje aj fakt, že futbalista sa odchodu z Talianska nebráni. (marca)