Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.8.)

pondelok, 22. august 2016 12:18 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Viaceré európske kluby javia záujem o Munira El Haddadiho, no ten ostane v Barçe. Sebavedomý útočník chce potvrdiť svoje kvality a vydobyť si miesto po boku tria MSN. (Sport-English)

BARCELONA: Trojgólový zápas Luisa Suáreza proti Betisu nezapadne prachom. Po 23 rokoch sa totiž stalo, že barcelonský strelec zaknihoval hetrik už v úvodnom ligovom kole. Pred ním sa to Romáriovi. (AS.com)

BARCELONA: Britské aj španielske médiá už informujú o presune Claudia Brava do Manchestru City. Čiľan, dokonca, chýbal na barcelonskom tréningu a v klube ho má nahradiť Diego Alves z Valencie alebo Jesper Cilessen z Ajaxu. (BBC)

REAL MADRID: Štart Álvara Moratu sa stal skutočnosťou. Španielsky navrátilec z Juventusu si zranil prsty na nohe, no štart v prvom ligovom kole proti Realu Sociedad mu to neznemožnilo. (BBC)

ATLÉTICO MADRID: 21-ročný záložník Olivier Torres má v čerstvej pamäti sezónu 2014/15, počas ktorej hosťoval v Porte. Také niečo si zopakuje futbalista Atlética aj v aktuálnom ročníku. (Abola.pt)

ATLÉTICO MADRID: Účastník Olympijských hier, brankár Axel Werner, mieri do Madridu. Prestup z Atlética Rafaela sa však začne ročným hosťovaním v Boce Juniors a Los Colchoneros bude patriť do leta 2021. (AS.com)