Main Content

Ďaloga je na spadnutie!

utorok, 23. august 2016 09:23 | Autor: Dávid Lech

Ďaloga je na spadnutie!
Ďaloga je na spadnutie! | zdroj: © TASR

Slovan s veľkou pravdepodobnosťou získa do svojich radov vytúženú posilu do obrany.

Informáciu o takmer hotovom prestupe Mareka Ďalogu zverejnil web slovanpositive.com, ktorý citoval slová trénera Miloša Říhu: „ Jednáme s ním. Je škoda, že s nami Marek nemohol letieť na prvý trip, ale to rokovanie vyzerá nádejne. Ak sa nestane nič neočakávané, tak by mohol nastúpiť v prvom zápase na domácom ľade.

Bratislavský Slovan vstúpi do novej sezóny dvojzápasovým tripom na klziskách súperov. Už dnes o 18:00 hod odštartuje začiatok nového ročníka na ľade bývalého zamestnávateľa Ďalogu z AK BARS Kazaň. Ruský celok po vzájomnej dohode so 194 centimetrov vysokým bekom predčasne ukončil kontrakt a do tímu ako náhradu priviedol Fína Atteho Ohtamaa.

S dobre stavaným slovenským reprezentačným obrancom s vynikajúcou korčuliarskou technikou a ofenzívnymi ťahmi sa skontaktovali „belasí,“ ktorí okamžite oslovili jeho agenta, ktorý klubu predložil požiadavky hráča na nový kontrakt. Všetko nasvedčuje tomu, že „Ďalo“ si už čoskoro oblečie dres jediného slovenského účastníka v Kontinentálnej hokejovej lige.

V ruskej nadnárodnej súťaži odohral dovedna 29 zápasov s bilanciou 1+4. V tabuľke plus/mínus dosiahol skvelých 14 „plusiek.“ Odchovanec Zvolena predtým tri roky pôsobil v českej Tipsport lige, kde dva roky hájil farby Pardubíc, jednu sezónu pôsobil v pražskej Sparte.