Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.8.)

streda, 24. august 2016 10:56 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Plánované hosťovanie Martina Ødegaarda v Rennes padá. Nórsky talent oslávi osemnáste narodeniny až v decembri a FIFA tak tento presun neodobrí. (AS.com)

BARCELONA: Nedávno Munir El Haddadi vyhlásil, že v Katalánsku chce ostať, no napriek tomu plní strany novín. Po mladom forwardovi poškuľuje Tottenham, Everton a Stoke City. (Express)

SEVILLA: Úlovok z Uruguaja hlásia Los Rojiblancos. Do tímu prišiel 20-ročný obranca Cristian González, ktorý bude možno spočiatku nastupovať za sevillský rezervný tím. (mundodeportivo.com)

SEVILLA: Spolupráca Nicolasa Pareju s andalúzskym celkom funguje a bude aj naďalej. Obe strany sa dohodli na novej zmluvy, ktorá vyprší po sezóne 2018/19. (AS.com)

SEVILLA: V štádiu rokovaní je hosťovanie Salvatoreho Siriguho z PSG v Seville. Hráč s nápadom súhlasí, no to neplatí o parížskom klube, ktorý by chcel, aby Španieli prispievali na hráčov plat a dohodli aj prípadnú opciu. (sport.es)

ESPANYOL: Reprezentačný obranca DR Kongo, Marcel Tisserand, možno čoskoro opustí Monako. V takom prípade oňho určite zabojujú Periquitos v konkurencii Arsenalu Londýn. (Marca)

MÁLAGA: Piatkovú cestu do Barcelony, na zápas s Espanyolom, možno vynechá obranca Weligton. Skúseného Brazílčana trápi zranené koleno. (Marca)