Main Content

Konkurencia pre Hrošovského s Hromadom. Do Plzne prichádzajú dvaja noví stredopoliari

štvrtok, 25. august 2016 08:05 | Autor: TASR

Konkurencia pre Hrošovského s Hromadom. Do Plzne prichádzajú dvaja noví stredopoliari
Konkurencia pre Hrošovského s Hromadom. Do Plzne prichádzajú dvaja noví stredopoliari | zdroj: © TASR

Plzeň 24. augusta (TASR) - Deň po vypadnutí v play off Ligy majstrov 2016/2017 oznámilo vedenie Viktorie Plzeň angažovanie dvoch posíl do stredu poľa.

Úradujúci český futbalový šampión získal Martina Zemana zo švajčiarskeho Sionu a albánskeho reprezentanta Ergysa Kaceho z PAOK Solún.

Obaja hráči by mali pomôcť mužstvu v skupinovej fáze Európskej ligy UEFA. Dvadsaťsedemročný Zeman, ktorý už v minulosti pôsobil vo Viktorii jeden rok, podpísal s klubom trojročnú zmluvu. O štyri roky mladší Kace, ktorý sa s albánskou reprezentáciou predstavil aj na EURO 2016 vo Francúzsku, prichádza do Plzne na ročné hosťovanie s opciou na prípadný prestup. "Čaká nás náročná jeseň v lige i v pohárovej Európe, preto sme sa rozhodli priviesť posily," uviedol v tlačovej správe generálny manažér Viktorie Adolf Šádek, podľa ktorého niektorí hráči káder opustia, konkrétne mená ale neprezradil.

V kádri Viktorie, ktorú trénuje Roman Pivarník, figurujú aj piati slovenskí legionári - brankár Matúš Kozáčik, stredopoliari Patrik Hrošovský, Jakub Hromada a útočníci Michal Ďuriš a Marek Bakoš.