Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.8.)

štvrtok, 25. august 2016 11:00 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Zmluvy momentálne patria v Madride medzi hlavné témy. Gareth Bale sa včera dočkal predĺženia do leta 2021. Zakrátko bude nový kontrakt pripravený aj pre Luku Modrića a budúcnosť by si rád zabezpečil aj Isco. (Independent.co.uk)

BARCELONA: Zranenie kolena ustúpilo a brankár Marc-André ter Stegen je pripravený zasiahnuť do hry. V zostave by mal byť už pre nedeľný súboj v Bilbau. (Marca)

CELTA VIGO: Náročný zápas proti Realu Madrid pravdepodobne vynechá forward Iago Aspas. Ten má zdravotné problémy a rozhodne sa o ňom až krátko pred sobotným výkopom. (Marca)

SEVILLA: Vynechaný ligový zápas proti Espanyolu by mohol byť v prípade Adila Ramiho jediný. Francúzskeho stopéra už svalové problémy netrápia a včera trénoval s tímom. (Marca)

ESPANYOL: Individuálne si včera zatrénoval zadák Óscar Duarte. Trápia ho problémy s pánvou a je otázne, či sa dá dokopy pre najbližšie kolo a zápas s Málagou. (mundodeportivo.com)

MÁLAGA: Defenzívneho záložníka Ignacia Camacha by chcelo získať francúzske Monako. Neostalo iba pri rečiach, ale Francúzi už oslovili aj priamo andalúzsky klub. (Lequipe.fr)

DEPORTIVO: Nečakane sa jednotkou medzi záujemcami o 27-ročného útočníka Lucasa Péreza stal Arsenal. Minuloročnú streleckú hviezdu podľa španielskych zdrojov už určite získa. (Metro.co.uk)

GIJÓN: Estadio El Molinón bude v aktuálnej sezóne domovom obrancu Douglasa. 26-ročný Brazílčan je kmeňovým hráčom Barcelony. (Fichajes.com)