Main Content

ANALÝZA: Rapid Viedeň - AS Trenčín. Vyberáme tip s kurzom 2,00

štvrtok, 25. august 2016 12:22 | Autor: Filip Chudý

ANALÝZA: Rapid Viedeň - AS Trenčín. Vyberáme tip s kurzom 2,00
ANALÝZA: Rapid Viedeň - AS Trenčín. Vyberáme tip s kurzom 2,00 | zdroj: © TASR

Dnes odohrajú futbalisti Trenčína zrejme svoj posledný zápas v pohárovej Európe, keďže zmeniť by to mohol iba zázrak. Ako sa tento duel pozrieť tipérskou optikou?

Rapid Viedeň – Trenčín (21:05)

O postupe rakúskeho zástupcu je prakticky rozhodnuté, hoci v tejto chvíli má ešte Trenčín nejaké promile percenta postupovej nádeje, no verí tomu už len ten, kto nemá triezvy rozum. Kurzy na to sa už ani nevypisujú.

V prvom zápase sa jasne ukázalo, kto je komplexne lepší. A čo je horšie, nenašla sa ani jedna vec, v ktorej by bol aspoň o chlp lepší Trenčín. Aj v prejave hry bol Rapid o minimálne triedu pred Trenčínom, pričom mal navrch aj na tribúnach, a to mali viedenskí fanúšikovia do Žiliny oveľa ďalej. Ak by sme mali hľadať lupou, v čom Trenčín Rapid prevýšil, potom to bolo pre výsledok absolútne nepodstatné držanie lopty a pomerne jasne vyhral aj na rohové kopy (10:2). Tých by Trenčania mohli mať viac aj teraz, je na to vypísaný slušný kurz 3,00.

No zápas sa môže inak vyvíjať, keďže sa očakávajú zmeny v zostavách, pričom sa už ani nehrá o postup, ale o výsledok a koeficient. Hosťom budú citeľne chýbať Rabiu a Kalu, ale ťažko na svojom prejave niečo zmenia, keďže v hernom repertoári majú prakticky len plán A, pričom ak ten nevychádza, majú problém. Preto sa očakáva, že Trenčín bude útočiť a pokúšať sa o zakončenie. V prvom zápase vystrelil 13-krát, no len trikrát na bránu. Teraz by tých striel medzi tri žrde Rapidu mohlo byť viac, keďže ani koncentrácia domácich nemusí byť taká vysoká. Aspoň štyri, hoc aj „bodkočiarky“ podľa nás brankára Rapidu ohrozia (kurz 2,00).

Čo sa týka výsledku, tak druhá nakladačka by to už byť nemala, keďže Rapid tlačiť na pílu nemusí a Trenčín hrá vonku v pohárovej Európe lepšie ako v Žiline. No vzhľadom na absencie dôležitých hráčov je asi trochu riskantné tipovať, že Trenčín vo Viedni neprehrá (kurz 3,10). No kto má rád riskantnejšie tipy, tento úplne márny byť nemusí.

Náš tip:hostia 4 strely na bránu a viac v kurze 2,00 na Tipsport.sk

Celkový kurz našich tipov: 2,00 na Tipsport.sk