Main Content

Pompoša strieda v Bánovciach Ľ. Popluhár

streda, 25. máj 2011 12:00 | Autor: TASR

Hádzanárky Bánovského HK Gabor Bánovce nad Bebravou pôjdu do sezóny 2011/2012 pod vedením nového kormidelníka. Doterajší hlavný kouč Ivan Pompoš, ktorý v priebehu uplynulého ročníka nahradil na trénerskej lavičke nováčika súťaže Štefana Kelemena a potom vybojoval so svojimi zverenkami bronz v národnom play-off, je totiž na odchode.

"Pompoš dostal ponuku, aká sa už podľa mňa nemusí opakovať. V Tatrane Prešov by mal robiť asistenta trénera pri A-tíme mužov a zároveň byť kormidelníkom staršieho dorastu," uviedol pre agentúru SITA generálny manažér bánovského klubu Ivan Katrinec, ktorý už má pripravenú aj adekvátnu náhradu: "Zmluva ešte nie je podpísaná, ale som už dohodnutý s Ľubomírom Popluhárom." Bývalý kouč ženskej reprezentácie SR nepôsobil v uplynulých sezónach na klubovej úrovni, takže to bude pre neho návrat na ligovú scénu.

Bánovce zatiaľ nevedia, kde budú hrávať v nasledujúcom ročníku. "V hre je aj fúzia s Partizánskym. Hovoril som s tamojším primátorom a dostal som od neho lukratívnu ponuku. Keďže zatiaľ nevieme, ako sa to vyvŕbi, ešte sme neriešili našu prípadnú účasť v európskych pohároch. Z hráčskeho kádra odchádza Slovinka Geričová, máme rozrobené príchody piatich hráčok," dodal I. Katrinec.

© WEBNOVINY