Main Content

Cristiano Ronaldo potešil fanúšikov Realu Madrid

sobota, 27. august 2016 15:13 | Autor: Dávid Lech

Cristiano Ronaldo potešil fanúšikov Realu Madrid
Cristiano Ronaldo potešil fanúšikov Realu Madrid | zdroj: © TASR

Cristiano Ronaldo sa po prevzatí trofeje pre najlepšieho hráča v Európe v sezóne 2015/2016 nechal počuť, kam sa bude uberať jeho futbalová budúcnosť. Prezradil, v akom klube a v ktorom roku plánuje ukončiť svoju kariéru.

V uplynulej sezóne na klubovej úrovni strelil 51 gólov v 48 zápasoch, ako kapitán doviedol Portugalsko k titulu majstrov Európy a s Realom Madrid opanoval prestížnu Ligu majstrov. 31-ročnému Portugalčanovi Cristianovi Ronaldovi v uplynulej sezóne jednoducho „išla karta.“ „Bol to nezabudnuteľný rok, na klubovej i medzinárodnej úrovni, kolektívne i individuálne, bolo to skvelé,“ rozplýval sa pre marca.com portugalský futbalista.

V štvrtok si prevzal ocenenie pre najlepšieho hráča v Európe v sezóne 2015/2016. Nutno dodať, že zaslúžene. „Po víťazstvách v dvoch najdôležitejších súťažiach na klubovej i medzinárodnej úrovni, je to veľmi dôležitá trofej. Zisk tejto individuálnej trofeje dopĺňa tento pozoruhodný rok. Chcem sa poďakovať svojim spoluhráčom z Madridu a Portugalska. Som veľmi šťastný.

Jeden z najlepších futbalistov súčasnosti sa zároveň vyjadril k mnohým špekuláciám ohľadom jeho budúcnosti. Mnohí hovorili o možnosti jeho odchodu z Realu Madrid. Rodák z Funchalu ale upokojuje všetkých fanúšikov „bieleho baletu“ a potvrdil, že so španielskym gigantom chce predĺžiť súčasný kontrakt platný do roku 2018: „Áno, to je to, čo chcem. Som v najlepšom klube sveta a chcem tu ukončiť svoju kariéru v 41 rokoch. Mojím cieľom je ostať tu a predĺžiť kontrakt,“ uzavrel všetky špekulácie.