Main Content

Zo sociálnych sietí: Réway v nemocnici, Gáborík si strieľa z Tatara

sobota, 27. august 2016 18:28 | Autor: Dávid Lech

Zo sociálnych sietí: Réway v nemocnici, Gáborík si strieľa z Tatara
Zo sociálnych sietí: Réway v nemocnici, Gáborík si strieľa z Tatara | zdroj: © TASR

Hokejisti počas leta nie sú fanúšikom až tak na očiach. My sme si preto posvietili na účty slovenských hokejových hviezd na sociálnych sieťach. Martin Réway sa „pýšil“ pobytom v nemocnici, Gáborík si pre zmenu strieľa z Tomáša Tatara a reprezentačného útočníka zo Slovana pre zmenu „zdobia“ stehy pod okom.

Na sociálnych sieťach naposledy najviac pobavil slovenský krídelník Marián Gáborík. Útočník Los Angeles Kings si vystrelil zo svojho krajana Tomáša Tatara. Na pláži počas svojej dovolenky si chvíle krátil krížovkami, s čím sa pochválil aj svojim fanúšikom na Instagrame: „Grécky boh lásky na 4? Žeby „Trto“? Pod touto fotkou sa objavil aj komentár od samotného Tomáša Tatara, ktorý na „rýpanie“ Gabbyho pohotovo reagoval: „v tvojej trápnej krížovke nikde nevidím TRTO. Aspoň ma tam doplň!

Grecky Boh lasky na 4? Zeby "Trto"? @tomastatar_21

Fotka uverejnená používateľom mgaborik12 (@mgaborik12),

Na Instagrame sa „pýši“ svojím pobytom v nemocnici slovenský talent Martin Réway, ktorý pridal fotku z nemocnice so za všetko hovoriacim popisom „jbmnt.“ Zámorie na čele s montrealskými webmi tak teraz skúmajú, čo je 21-ročnému útočníkovi. Bližšie informácie ohľadom zdravotného stavu útočníka Montrealu Canadiens ale zatiaľ nie sú dostupné.

Jbnt

Fotka uverejnená používateľom Martin Reway (@martin.reway),

Tomáš Tatar sa pre zmenu na svojom twitteri pochválil svojou palicovou technikou, ktorú piluje pred novým ročníkom i začiatkom septembrového Svetového pohára, kde bude obliekať dres výberu Európy.

Reprezentačný útočník Marek Viedenský sa pre zmenu popýšil na Instagrame novou fotkou, na ktorej má tržnú ranu pod pravým okom, ktorú si priviezol z dvojzápasového tripu Slovana Bratislava na ľade AK Bars Kazaň a Lady Togliatti. "Vylepšenie" tváre taktiež vtipne okomentoval: „zas budem o niečo "krajší" ešteže som ženatý"

z@s budem o nieco ,,krajsi,, esteze som zenaty;)

Fotka uverejnená používateľom Marek Viedensky (@wiedo25),