Main Content

Nezmar Šechný. V 44 rokoch bude hrať až dve hokejové súťaže!

pondelok, 29. august 2016 08:05 | Autor: TASR

Nezmar Šechný. V 44 rokoch bude hrať až dve hokejové súťaže!
Nezmar Šechný. V 44 rokoch bude hrať až dve hokejové súťaže! | zdroj: © TASR

Michalovce 28. augusta (TASR) - Slovenský hokejový veterán Richard Šechný bude v kariére pokračovať aj v nasledujúcej sezóne.

Na spolupráci pre sezónu 2016/2017 sa dohodol nielen s prvoligovým klubom z Michaloviec, ale nastupovať by mal aj v druhej lige za Humenné. Skúsený útočník to uviedol v rozhovore pre Noviny Zemplína.

Šechný je rodák z Prešova, ale do seniorského hokeja sa dostal práve v Michalovciach a na Zemplíne by rád aj ukončil svoju bohatú kariéru.

"V Michalovciach som ako vojak začal so seniorským hokejom, som tu doma a chcem tu aj skončiť. Som veľmi rád, že sme sa s prezidentom klubu dohodli a budem opäť hrať za Duklu," uviedol Šechný, ktorý v Michalovciach pôsobil v rokoch 2011-2015.

Po sezóne 2014/2015 sa však rozhodol pre odchod a v minulom ročníku pôsobil v konkurenčnom Prešove i v Detve. Už 44-ročný útočník bude v novej sezóne hrávať nielen za prvoligové Michalovce, ale nastupovať by mal aj v druhej lige. V Humennom bude totiž pôsobiť v pozícii hrajúceho asistenta trénera.

"Myslím si, že by to nemalo kolidovať. V Humennom budeme trénovať iba dvakrát do týždňa, pretože väčšina chlapcov chodí do roboty. Majstrovské zápasy sa budú hrávať v sobotu, takže stredy a piatky by som hrával v Michalovciach a v sobotu za Humenné," vysvetlil Richard Šechný.