Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.8.)

pondelok, 29. august 2016 06:51 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (29.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Arsenal Londýn sa vypytoval na dostupnosť Antoine Griezmanna z Atlética Madrid. Francúzsky krídelník vraj už ale na Eure tvrdil, že v žiadnom prípade nechce opustiť Španielsko. (independent)

MANCHESTER CITY: Na poriadne problémy a zmeškané manchesterskej derby si potenciálne „zarobil“ Sergio Agüero. Po jeho zásahu včera musel predčasne do šatní Winston Reid a opakované zábery odhalili jeho úmyselný úder lakťom. Ak disciplinárna komisia uzná Agüerovu vinu, kanonier čelí trojzápasovej stopke. (dailymail)

TOTTENHAM: Tottenham zvažuje kúpu španielskeho záložníka Isca z Realu Madrid. Chce totiž využiť to, že úradujúci európsky šampión má príliš široký káder a bude ho nútený trochu „osekať“. (en.as)

LEICESTER CITY: Leicester a Juventus sa na diaľku preťahujú o podpis stredopoliara Stevena N'Zonziho zo Sevilly. Bývalý futbalista Stoke má však vo svojej zmluve výkupnú klauzulu 25 miliónov libier. (leicestermercury)

HULL: Do Kingston upon Hull by sa mal na zdravotnú prehliadku dostaviť skúsený brankár Cardiffu David Marshall. Hull sa po novom gólmanovi obzerá po tom, čo sa mu v lete vážne zranila jednička Allan McGregor. (bbc)

CRYSTAL PALACE: Crystal Palace hľadá posilu do útoku a jedného kandidáta si našiel v Bretónsku. Londýnsky celok mal podľa francúzskych médií poslať ponuku vo výške 12 miliónov eur za Abdula Warisa z Loriente. (readcrystalpalace)

WEST BROMWICH: Nový prestupový rekord si má čo nevidieť stanoviť West Bromwich. Podľa informácií z Anglicka sa klub dohodol s Tottenhamom na príchode Nacer Chadliho za 13 miliónov libier. Belgický krídelník sa vraj už dnes dostaví na prehliadku. (expressandstar)