Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.8.)

pondelok, 29. august 2016 06:53 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Tottenham zvažuje kúpu španielskeho záložníka Isca z Realu Madrid. Chce totiž využiť to, že úradujúci európsky šampión má príliš široký káder a bude ho nútený trochu „osekať“. (en.as)

ATLÉTICO MADRID: Arsenal Londýn sa vypytoval na dostupnosť Antoine Griezmanna z Atlética Madrid. Francúzsky krídelník vraj už ale na Eure tvrdil, že v žiadnom prípade nechce opustiť Španielsko. (independent)

SEVILLA: Leicester a Juventus sa na diaľku preťahujú o podpis stredopoliara Stevena N'Zonziho zo Sevilly. Bývalý futbalista Stoke má však vo svojej zmluve výkupnú klauzulu 25 miliónov libier. (leicestermercury)

GRANADA: Alberto Bueno by mohol opustiť Portugalsko. Záujem o bývalého útočníka Raya Vallecano má mať Granada, ktoré by si skúseného útočníka chcela požičať formou ročného hosťovania. (granadacf)

LAS PALMAS: Futbalisti Las Palmas včera rozdrvili Granadu vysoko 5:1 a ich fanúšikovia sa môžu tešiť. Ich klub je totiž na čele La Ligy, hoci len po dvoch odohraných zápasoch. Pre klub z Kanárskych ostrovov to je však veľká udalosť.